Σε πλήρη ασυδοσία οι τράπεζες! Εξοργιστική καταγγελία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια καταγγελία προερχόμενη από την Πάτρα εμφανίζει τράπεζα να έχει κάνει αυθαίρετη χρέωση σε μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών του ίδιου πελάτη. Το περιστατικό συνέβη χθες, 1η Ιουλίου και ακόμα άκρη δεν έχει βγάλει ο καταγγέλλων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πολίτης πήγε σε ΑΤΜ στην πλατεία Βουδ για να μεταφέρει ένα ποσό 40 ευρώ από τον έναν λογαριασμό του, σε άλλον δικό του που έχει μαζί με την κόρη του. Στον έλεγχο των τελευταίων συναλλαγών που έκανε, διαπίστωσε μια χρέωση 2 ευρώ για τη μεταφορά.

Καλώντας στο κεντρικό τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της τράπεζας, δεν έβγαλε κάποια άκρη, καθώς του είπαν να πάει σε κατάστημα της συγκεκριμένης τράπεζας που θα έχουν καλύτερη εικόνα.

Ο πολίτης πήρε τηλέφωνο στο κατάστημα και η κυρία που το σήκωσε δεν δεχόταν ότι έχει γίνει αυτή η χρέωση, χωρίς καν να ελέγξει. Του ζήτησε να πάει από κει, αλλά καθώς η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή της είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει στον ήλιο για κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται ο ίδιος.

Η υπάλληλος του απάντησε ότι θα το κοιτάξει και του τηλεφωνήσει, αλλά μετά από 30 ώρες, ακόμα τηλεφώνημα δεν είχε δεχθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ