Αυτός είναι ο εφιάλτης της πρέζας: Αληθινή αφήγηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα κλείνω 3 χρόνια καθαρός από τα πάντα.
Σήμερα κατάφερα να γυρίσω την πλάτη στον θάνατο και να αγκαλιάσω την ζωή. θέλω να τα ξεχάσω όλα αυτά και το προσπαθώ. Αλλά αν με τα λόγια μου σωθεί έστω και ένας άνθρωπος, αυτό μου αρκεί. Έτσι θα πω την ιστορία μου.

Τα ναρκωτικά είναι η κόλαση για τους αμαρτωλούς που πεθαίνουν και πηγαίνουν στον άλλο κόσμο. Ξεκινάει σαν μια παραίσθηση και μετά μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο. Ζεις για την χρήση, η οποία δε σου φτάνει. Μέρα με την μέρα χρειάζεσαι περισσότερο και περισσότερο για να μην πονάς.

Αυτά που λένε για πληγωμένα παιδιά, χωρισμένες οικογένειες και άλλα είναι παραμύθια. Οι πιο πολλοί ξεκινάνε από περιέργεια. Στα 16 ξεκίνησα από τα ελαφριά και σε 2 χρόνια έπεσα στα βαριά,

Χάνεις τον εαυτό σου , δεν ξέρεις ποιος είσαι, κάνεις πράγματα που και εσύ ο ίδιος δεν τα πιστεύεις, όταν σου τα περιγράφουν . Γιατί πολλές φορές δεν τα θυμάσαι. Ναρκωτικά και παραβατικότητα πάνε μαζί. Τα φιλαράκια μου έχουν βγάλει τουλάχιστον από μια τούφα ο καθένας.

Δλδ φυλακή για διακίνηση, κλοπές, διαρρήξεις, άρπαζαν τσάντες, έσπαγαν φαρμακεία, αυτοκίνητα ξύλο για να βρουν για την δόση τους. Για τα σωφρονιστικά καταστήματα θα πω μόνο ούτε στον εχθρό μου να μην του τύχει.

Έχω χάσει φίλους από υπερβολική δόση, από ηπατίτιδα, από ατυχήματα επειδή μέσα στην μαστούρα τους δεν είχαν επαφή με την πραγματικότητα.
Κάποιοι τρελάθηκαν κυριολεκτικά.

Εγώ είχα πιάσει πάτο. Ένιωθα άσχημος, βρώμικος, κατέστρεψα τους γύρω μου ψυχολογικά, είδα πολλούς φίλους μου να φεύγουν και τότε είπα στον εαυτό μου ή τώρα ή ποτέ και Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Μπήκα στο 17 και ΑΝΩ στην Αθήνα.

Για εμένα μόνο με το στεγνό πρόγραμμα μπορεί να σωθεί κάποιος. Με την βουπρενορφίνη δεν καθαρίζεις. Είναι σαν συνταγογραφούμενη ηρωίνη.

Μετά από 3 χρόνια χρήσης αισθάνομαι άλλος άνθρωπος. Σα να ξαναγεννήθηκα. Ντρέπομαι φυσικά για όσα έχω κάνει ειδικά στους δικούς μου. Χωρίς αυτούς δε ξέρω που θα ήμουν τώρα.

Για 10 χρόνια έπινα φούντες, χάπια, κόκες και φυσικά πρέζα από την μύτη αλλά και σούταρα. Θέλω να πω ότι τα ναρκωτικά δεν είναι παιχνίδι. Δεν υπάρχει μπορώ να σταματήσω ότι ώρα θέλω.
Εμείς επιλέγουμε την ζωή, γιατί είναι ωραία.
Οι ουσίες, ένας αργός και βασανιστικός θάνατος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ