Χτιζοντας το τείχος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με καθηγητάδες, επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους και τους λοιπούς μαθητευόμενους μάγους, που βγαίνουν καθημερινά στα κανάλια αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια και που προχθές μας έλεγαν: ναί, χθες μας έλεγαν: όχι κι σήμερα μας λένε: ίσως, προσπαθεί η Κυβέρνηση να χτίσει το περίφημο «τείχος της ανοσίας».
Με τους γονυπετείς «δημοσιογράφους» που πούλησαν την συνείδησή τους για να αγοράσουν αύριο-μεθαύριο μια θέση στην Βουλή των Ελλήνων, να έχουν αποδυθεί σε λιβανωτό

και προπαγάνδα επί πάσης παρελθούσης, μέλλουσας ή μελλοντικής κυβερνητικής πρωτοβουλίας, επιχειρείται, μεταξύ άλλων και το χτίσιμο του «τείχους ανοσίας».
Με την απλόχερη προσφορά του πολυχρονεμένου αφέντη, χάντρες και καθρεφτάκια, οι νέοι ιθαγενείς καλούνται να εμβολιαστούν για να απολαύσουν τις ποικίλες διασκεδάσεις που τους προσφέρει ένα κουπόνι αξίας 150 ευρώ αλλά και την «ελευθερία» τους μέσα στο «τείχος της ανοσίας» που θα χτίσουν.

Αυτά είναι τα κυβερνητικά σχέδια για το χτίσιμο του «τείχους ανοσίας» το οποίο δεν γνωρίζω αν και πότε θα ολοκληρωθεί, εκείνο όμως το οποίο φαίνεται ότι χτίζεται μεθοδικά και με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα του 2021, είναι ένα τείχος ανοησίας. Όσοι αμφιβάλλουν ας θυμηθούν ότι πριν λίγες εβδομάδες επέστρεψε στην Ελλάδα -και πάλι με χρυσό μετάλλιο- ο ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στην γυμναστική, ο Λευτέρης Πετρούνιας, και οι μόνοι που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο ήταν οι γονείς του. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε επιστρέψει στην Ελλάδα κάποιος παίκτης του τουρκικού τηλεοπτικού προγράμματος “survivor” και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας να επιβάλλει την τάξη στο πλήθος που έσπευσε να τον υποδεχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Είπατε κάτι;; Δυστυχώς δεν χτίζουμε ένα απλό τείχος ανοησίας. Καθημερινά και με όλες μας τις δυνάμεις, χτίζουμε ολόκληρο σινικό τείχος ανοησίας.

Γ.Δ. filotimia.blogspot.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ