Καταρρεει η χώρα στα χέρια του Μητσοτακη – Έκρηξη των νέων κρουσμάτων τρομοκρατεί τους πολίτες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο απόλυτος τρομος απλώνει πάνω απο τη χώρα. Ειναι καλοκαίρι με ένα σημαντικό κομματι του πληθυσμού να εχει εμβολιαστεί και όμως εχουμε πάνω απο 2000 Νεα Κρουσματα σημερα.

Δείτε εδώ: Πέμπτη 8 Ιουλίου: 2107 Νεα Κρουσματα – 153 Διασωληνωμενοι και 10 Νεκροί

Η κυβερνηση Μητσοτακη με την λανθασμένη πολιτική της αντί να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, αντίθετα τροφοδοτεί το αντιεμβολιαστικο κίνημα με την στενοκεφαλιά της.

Αν λάβουμε μάλιστα υπόψιν μας και το γεγονός που αποκάλυψε σημερα η Καθημερινή πως γίνονται εμβολιασμοί-μαϊμού οπου οι γιατροί έναντι αμοιβής πετάνε το εμβολιο και εκδίδουν πιστοποιητικο οτι ο ασθενής εμβολιαστηκε (Δείτε εδώ: Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού χορηγούσε γιατρός στο Ασκληπιείο!), τότε η ανησυχία μας μεγαλώνει καθως δεν ξέρουμε ποσες τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν που δεν εχουν αποκαλυφθεί.

Η κυβερνηση θα έπρεπε ξεκινήσει τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς πρώτα απο τους βουλευτές και τους υπουργούς της και να αναρτήσει δημόσια τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων καθως τωρα κυκλοφορούν υπόνοιες πως υπάρχουν μεσα στην κοινοβουλευτική της ομάδα αρνητές του εμβολίου που κρύβονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ