Μαθητής στην Ναύπακτο συγκέντρωσε 18.685 μόρια, τιμώντας τους γονείς του που πέθαναν από κορωνοϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για την ζωή δίνει ένας μαθητής από την Ναύπακτο, ο οποίος μόλις δύο μήνες μετά τον θάνατο των γονιών του από κορωνοϊό, κατάφερε με τεράστια δύναμη ψυχής, να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να «σαρώσει» στις Πανελλαδικές, συγκεντρώνοντας 18.685 μόρια.

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίστηκε από τον ξαφνικό χαμό του πρώην αντιδήμαρχου Κώστα Καρακώστα, 56 ετών και της συζύγου του, Νικολίτσας Μούρτου, 51 ετών, οι οποίοι έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίο. Ο Κώστας Καρακώστας ήταν μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η Νικολίτσα Μούρτου μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε. Ο θάνατός τους άφησε ένα τεράστιο κενό στην πόλη, ενώ πίσω τους, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους. Ο ένας από αυτούς, ο Δημήτρης, φέτος φοιτούσε στην 3η Λυκείου, ενώ τα άλλα 3 είναι στα πανεπιστήμια.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο έκανε περήφανη την πόλη του με την μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, έχασε την γη κάτω από τα πόδια του, όταν έχασε και τους δύο γονείς του. Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόταν στη Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις. Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, ο Δημήτρης όχι μόνο έδωσε τελικά εξετάσεις αλλά συγκέντρωσε 18.685 μόρια, στέλνοντας το καλύτερο μήνυμα στους δύο γονείς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ