Πλήρως ενήμερος και σύμφωνος ο Σαμαράς με τις αποκαλύψεις Καμμένου στην εξεταστική.

antwnhs samaras1 kammenosΣτη σφαίρα της φαντασίας ανήκουν δημοσιεύματα που φέρουν τον Αντώνη Σαμαρά να διαφώνησε με τις ενέργειες του Πάνου Καμμένου που οδήγησαν στην αποκάλυψη της συνάντησης Παπακωνσταντίνου – Χριστοφοράκου.
Ο Αντώνης Σαμαράς άλλωστε ήταν γνώστης και σύμφωνος όχι μόνο με την συγκεκριμένη ενέργεια αλλά γενικότερα με το πλαίσιο δράσης Καμμένου στην εξεταστική που ως φαίνεται φέρνει αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα ο τ. Υφυπουργός δήλωσε: Τα δημοσιεύματα που βγήκαν σε κάποιες σελίδες στο διαδίκτυο ότι δήθεν ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς διεφώνησε με τις ενέργειες μου, δεν ανήκουν απλά στην σφαίρα της φαντασίας αλλά σε απεγνωσμένες προσπάθειες κάλυψης του κυρίου Παπακωνσταντίνου. Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και αυτή είναι η εντολή που έχω από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βέβαια ενημερώνεται εκ των προτέρων για όποιο σημαντικό θέμα προκύπτει από την έρευνα, όπως το σημερινό. Άλλοι είναι αυτοί που επιμένουν να θέλουν την μη διαλεύκανση της υπόθεσης, προφανώς για κάποια “χρέη” του παρελθόντος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ