Συνελήφθη ο προαγωγός – βιαστής. Οι πελάτες δεν πρέπει να εντοπιστούν και να συλληφθούν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη ο πατέρας της που την κακοποιούσε από την ηλικία των 11 ετών!

Και η ερώτηση που θα κάνουμε είναι απλή. Οι πελάτες ως πότε θα βρίσκονται στο απυρόβλητο; Δεν είναι και αυτοί βιαστές;
Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης από αστυνομικό. Αργά το βράδυ του Σαββάτου η προσαγωγή έγινε σύλληψη του αστυνομικού, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Σχετικό θέμα:

Έπιασαν τον αλβανό μαστροπό που απήγαγε την Αμάντα – Τα σκουλήκια τους πελάτες, θα τους πιάσουν;

Πρόκειται για 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος τελούσε ήδη σε κατάσταση αργίας, ενώ μαζί του συνελήφθη ένας πολίτης κατηγορούμενος για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα και την εξέδιδε για να αποκομίζει χρηματικά ποσά. Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ο πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται ότι από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια, 3 συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM, 3 κάρτες μνήμης, φωτογραφική μηχανή, σκληρός δίσκος και φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB).

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του πατέρα της 19χρονης σήμερα κοπέλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα: αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρι και συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση. Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα.

Πληροφοριες από Libre

ΔΗΜΟΦΙΛΗ