Προστάτευε Τούρκους δουλεμπόρους η τουρκική ακταιωρός που προκάλεσε στην Τηλλυρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μια επιβεβαίωση της σχέσης της Τουρκίας με τα κυκλώματα διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Ενώ οι αρχές της Κύπρου βρίσκονται σε συναγερμό μετά την απίστευτη πρόκληση των Τούρκων, με ακταιωρό τους να ανοίγει πυρ κατά σκάφους του Λιμενικού ανοιχτά του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, ο κοινοτάρχης της περιοχής έκανε μια αποκάλυψη.

Όχι ότι έπεσε κανείς από τα σύννεφα, αλλά η επιβεβαίωση της σχέσης της Τουρκίας με τα κυκλώματα διακίνησης παράνομων μεταναστών προστίθεται στη… θετική ατζέντα που επιβάλλεται από έξωθεν δυνάμεις.

Ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, Νίκος Κλεάνθους, είπε στο ΚΥΠΕ ότι «η σοβαρή πρόκληση από τουρκική ακταιωρό εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της προστασίας που παρέχεται προς τους διακινητές παράνομων μεταναστών οι οποίοι βγαίνουν στην περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα».

Αφού καταδίκασε το προκλητικό περιστατικό, επεσήμανε ότι στην περιοχή επιχειρεί μόλις ένα μικρό σκάφος του κυπριακού Λιμενικού!

«Το επεισόδιο ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας της περιοχής και αυξάνει την ανάγκη για σωστή αστυνόμευση της περιοχής μας τόσο στην θάλασσα, όσο και στην ξηρά με την ενίσχυση τόσο του αστυνομικού σταθμού όσο και της λιμενικής του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, ώστε να αποφεύγονται τέτοια συμβάντα», κατέληξε ο κ. Κλεάνθους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ