Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Σκληρή επίθεση Βελόπουλου σε Λοβέρδο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος πρότεινε να απαγορευτεί η είσοδος στην βουλή των βουλευτών που δεν έχουν εμβολιαστεί. Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσος στον Real FM, ο Βελόπουλος αφού ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν υποχρεώνει κανέναν να κάνει η να μην κάνει το εμβόλιο, τόνισε ότι αυτοί που δεν πρέπει να μπαίνουν στην βουλή, είναι οι βουλευτές των κομμάτων που χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια και δεν τα πληρώνουν!

Απαίτησε επίσης να εφαρμοστεί ο νόμος για την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, όπως θα εφαρμοζόταν για κάθε έλληνα πολίτη που χρωστάει έστω και λίγες χιλιάδες ευρώ, αλλά οι τράπεζες σπεύδουν να του πάρουν ακόμα και την πρώτη κατοικία. «Δεν πρέπει να τους επιτραπεί καν να συμμετέχουν στις επόμενες εκλογές, εάν δεν αποπληρώσουν τα χρέη τους»!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στη συνέχεια υπενθύμισε την δράση του «δελφίνου», όπως χαρακτήρισε τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος ως υπουργός υγείας κατέστρεψε το έθνικό σύστημα υγείας, και τα αποτελέσματα της πολιτικής του τα βλέπουμε σήμερα.

Σε ανακοίνωσή της μάλιστα η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε τα κόμματα που αλλάζουν ΑΦΜ για να μην πληρώνουν τα χρέη τους, ως κομπιναδόρος του κοινού ποινικού δικαίου. Ενώ παράλληλα προτείνει και την διεξαγωγή δημοψηφίσματος προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν για το εάν θα πρέπει να μπαίνουν στην βουλή οι ανεμβολίαστοι ή οι μπαταχτσήδες.

Φαίνεται ότι έχει ανοίξει πολύ μεγάλη συζήτηση στη Βουλή για το θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ