Πετάει έξω την μπάντα της ΑΣΔΕΝ από το προεδρικό η Κ. Σακελλαροπούλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι η μπάντα που είχε παίξει τον εθνικό ύμνο, αναγκάζοντας την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να γυρίσει πίσω και να σταθεί προσοχή!

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα το 2021, πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο. Ειδικά η πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχει θεωρήσει ότι διορίστηκε στην συγκεκριμένη θέση όχι μόνο για να κάνει την μεγάλη ζωή, αλλά για να αφήσει πίσω της συντρίμμια.

Δείτε εκείνο το βίντεο της ντροπής:

Σήμερα η Καθημερινή αποκαλύπτει ότι η πρόεδρος «υποδέχθηκε» στο προεδρικό μέγαρο την κυρία από την Κάρπαθο που της έδωσε την γάτα. Λες και το προεδρικό είναι το τσιφλίκι της, όπου μπορεί να καλεί όποιον θέλει για καφέ. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Αφού εκτός από την συμπαθέστατη Καλυψώ, μέσα στο προεδρικό υπάρχει και ο σύντροφός της κυρίας Σακελλαροπούλου, ο οποίος απολαμβάνει μάλιστα στις κορυφαίες εκδηλώσεις, τις ίδιες τιμές που απολαμβάνει η πρόεδρος!

Αυτά όμως που ετοιμάζει η πρόεδρος για την γιορτή της Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο, πραγματικά είναι ασορτί με την κατάντια της Δημοκρατίας μας το 2021.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν μετανάστες, θα υπάρχουν εκπρόσωποι κάτι απίστευτων οργανώσεων, αλλά θα απουσιάζει η μπάντα της ΑΣΔΕΝ! Ξέρετε, εκείνη η μπάντα που τέλεσε το εθνικό της καθήκον και παιάνισε τον εθνικό ύμνο παρουσία της προέδρου, χωρίς ίδια να το επιθυμεί! Αφού είχε ήδη γυρίσει την πλάτη για να φύγει.

Και φυσικά θα υπάρχει το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ως αναγκαιότητα εισόδου στην εκδήλωση, αν και τις τελευταίες ώρες συζητιέται το ενδεχόμενο οι καλεσμένοι να μπορούν να εισέλθουν και με αρνητικό PCR…

Τελοσπάντων, σε αυτή την δημοκρατία που «απολαμβάνουμε», η κυρία Σακελλαροπούλου είναι σίγουρα η καταλληλότερη πρόεδρος.
Η δημοκρατία του Λιγνάδη, του Τσόκλη, της υποτέλειας, της ατιμωρησίας των καταχραστών δημοσίου χρήματος, τον βιαστών, τον παιδοβιαστών, της εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας στον σουλτάνο.

Μία δημοκρατία που θυμίζει ολοένα και περισσότερο το πολίτευμα της οθωμανικής κατοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ