Δήλωση «βόμβα»! Θα ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελευταία στιγμή;

Aνοιχτό το ενδεχόμενο άφησε ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής

Η αύξηση των κρουσμάτων στις Ολυμπιακές ομάδες που έχει καταγραφεί τις τελευταίες μέρες δεν αποκλείεται να επιφέρει ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων τελευταία στιγμή!

Ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Τοσίρο Μούτο σε συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι η Επιτροπή παρακολουθεί την διασπορά του κορωνοϊού και θα συζητήσει με τους διοργανωτές τι πρόκειται να συμβεί.

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί με τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού. Συνεπώς, θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις εάν υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων», δήλωσε ο Μούτο χωρίς να αποκλείει ενδεχόμενο ακύρωσης των αγώνων: «Σε αυτό το σημείο, τα κρούσματα ενδέχεται να αυξηθούν ή να μειωθούν, οπότε θα σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε όταν χρειαστεί» τόνισε.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ξένοι εκπρόσωποι του Τύπου στο Τόκιο περιορίζονται στη κίνησή τους σε μεγάλο βαθμό από τους κανόνες της πανδημίας στα ξενοδοχεία και τους Ολυμπιακούς χώρους τους, κάτι που δυσκολεύει τη δουλειά τους, αφού μεταξύ άλλων ισχύει και η απαγόρευση συνέντευξης με απλούς ανθρώπους. Ορισμένα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν με τη σειρά τους προκαλέσει θέμα με τους επισκέπτες τους και παρακολουθούν για να διαπιστώσουν αν σπάσουν την καραντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ