Όλοι κάνουν πως δεν ακούνε & σφυρίζουν αδιάφορα. Ερντογάν : Οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να σφαγιάσουν Τούρκους, η ΕΕ είναι ανέντιμοι ψεύτες…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο, ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν έκανε άλλη μια φρικιαστική δήλωση, αυτή τη φορά ισχυριζόμενος ότι οι Ελληνοκύπριοι θέλουν να σφαγιάσουν Τούρκους …Περιέγραψε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ηγέτες της ως «ανέντιμους» και «ψεύτες».  

«Η ελληνοκυπριακή πλευρά επιμένει να διατηρήσει τη μαξιμαλιστική της, ανέντιμη και κακομαθημένη προσέγγιση που είναι αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα. Δεν έχουν καμία πρόθεση να αλλάξουν την προσέγγισή τους, να αναρωτηθούν και να κάνουν ειλικρινείς προσπάθειες για μια δίκαιη λύση [στην Κύπρο] », είπε την Τρίτη από την κατεχόμενη βόρεια Κύπρο.

«Οποιεσδήποτε προθέσεις είχαν στο παρελθόν, προσεγγίζουν το ζήτημα από την ίδια άποψη όπως σήμερα. Όταν σκάβετε λίγο βαθύτερα, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν ακόμα εκείνοι που λαχταρούν για τις σφαγές πριν από το 1974. Δεν είναι ειλικρινείς. «Εδώ καλώ την Ε.Ε. Είναι όλοι ψεύτες. Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έδινε την υποστήριξή της στη Βόρεια Κύπρο σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο. Το έκανε? Όχι. Γιατί; Επειδή η ζωή τους βασίζεται σε ψέματα. Δεν είναι ειλικρινείς. 

«Αυτοί [ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης] μου τηλεφώνησαν τις προάλλες και είπαν:« Ακούσαμε ότι θα κάνετε ομιλία στη Βόρεια Κύπρο στις 20 αυτού του μήνα, ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν ενοχλητικές συνομιλίες εκεί ». “Λοιπόν δεν θα χρειαζόμαστε την άδειά σας για να κάνουμε μια ομιλία….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ