Φρίκη στη Γαλλία: Κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 13χρονο παιδί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αστυνομία στη Γαλλία πυροβόλησε και σκότωσε έναν 32χρονο άνδρα, ύποπτο για κανιβαλισμό. Αυτό συνέβη μετά την ανακάλυψη του αποκεφαλισμένου και μερικώς φαγωμένου κεφαλιού ενός 13χρονου αγοριού σε κουβά, που βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα που νοικιάστηκε από τον άνδρα την προηγούμενη μέρα.

Οι αρχές κατέληξαν στο διαμέρισμα του ύποπτου στην πόλη Tarascon μετά από έρευνα για την εξαφάνιση του νεαρού αγοριού, που χάθηκε από ένα κέντρο φροντίδας στη Μασσαλία, μια πόλη περίπου 60 μίλια νοτιοδυτικά του Tarascon.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο αρχικά όταν ένας γείτονας κάλεσε να αναφέρει ότι έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα αυτό που έβλεπε σε μια σακούλα. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ήταν σώμα, ενώ λωρίδες σάρκας έλειπαν από τον ώμο του!

Ο ύποπτος επέστρεψε στο διαμέρισμα το επόμενο πρωί και προσπάθησε να ξεφύγει, πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα. Βρέθηκε τρεις ώρες αργότερα και τον πυροβόλησε αστυνομικό, ενώ προσπαθούσε να ανέβει πάνω από μια πύλη.

Ο εισαγγελέας Laurent Gambau είπε στον Τύπο ότι ο ύποπτος είχε ψυχιατρική διαταραχή. Είχε επίσης προηγούμενες καταδίκες για βίαια εγκλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ