Μάθετε το χρονοδιάγραμμα της προεκλογικής περιόδου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ceb5cebacebbcebfceb3ceadcf82 2012116 μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και από σήμερα αρχίζουν οι περιορισμοί και τα χρονοδιαγράμματα μέχρι τις κάλπες, που είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Ήδη, ισχύει ο περιορισμός στις τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψηφίων βουλευτών, σε 1 παρουσία σε σταθμό εθνικής εμβέλειας και 2 σε περιφερειακούς / τοπικούς.

Σήμερα

Λήγει η προθεσμία για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από όλα τα κόμματα και όσοι εξ’ αυτών είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή στρατιωτικοί, θα πρέπει να παραιτηθούν.

Επίσης, από σήμερα τα μεσάνυχτα απαγορεύεται η δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και έντυπα ΜΜΕ.

Σάββατο 21 Απριλίου

Τα Πρωτοδικεία εγκρίνουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων

Τετάρτη 25 Απριλίου

Ανακηρύσσονται οι συνδυασμοί από τον Άρειο Πάγο

Πέμπτη 26 Απριλίου

«Κλείνουν» οι πίνακες με τα εκλογικά κέντρα, ξεκινά το «Μάθε που ψηφίζεις» με το οποίο ο κόσμος θα γνωρίζει το εκλογικό του τμήμα, ενώ μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν διοριστεί οι εκλογικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Παρασκευή 4 Μαΐου

Τελειώνει η προεκλογική περίοδος, ενώ δεν επιτρέπονται οι προεκλογικές ομιλίες, δημόσιες τοποθετήσεις των υποψηφίων, αλλά και των αρχηγών των κομμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ