Συγκλονιστικός Μενέντεζ, σφυροκοπά την υφΥΠΕΞ των ΗΠΑ για την Τουρκία – Πρωτοφανείς σκηνές για την αμερικανική πολιτική σκηνή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σκηνή που θα δείτε είναι πραγματικά πρωτοφανής για τα δεδομένα του αμερικανικού πολιτικού συστήματος. Ένα πολιτικό σύστημα που κάλυπτε διαχρονικά και προκλητικά τα εγκλήματα της Τουρκίας, παρά τις πρωτοφανείς παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να διαπράττει.

Αυτό που έκανε όμως κατά τη διάρκεια ακρόασης στην Γερουσία ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μενέντεζ στην Υφυπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτώρια Νούλαντ, δεν έχει προηγούμενο. Μιλάμε για ένα ανελέητο σφυροκόπημα, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ανήκουν στους Δημοκρατικούς και μάλιστα με επίκεντρο τα τούρκικα εγκλήματα!

Ο Μενέντεζ λοιπόν απαίτησε από την υφυπουργό να αποκαλύψει εάν γνωρίζει την δράση των τρομοκρατών – μισθοφόρων της Τουρκίας στο πλευρό του Αζερμπαϊτζάν, με την υφυπουργό να απαντά φανερά θορυβημένη, ότι «αυτό το θέμα θα πρέπει να συζητηθεί σε ξεχωριστή συνεδρίαση»!

Γεγονός που αποδεικνύει ότι η υφυπουργός κάτι ήθελε να κρύψει.

Απτόητος όμως ο γερουσιαστής Μενέντεζ συνέχισε και ζήτησε εξηγήσεις για την χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών τουρκικής κατασκευής από το Αζερμπαϊτζάν κατά των αρμενίων, τα οποία μάλιστα φέρουν και αμερικανικά εξαρτήματα, γεγονός που ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θεωρεί «ανεπίτρεπτο»!

Μία κορυφαία στιγμή στην αμερικανική Γερουσία, που ελπίζουμε να έχει και συνέχεια. Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ