Η πικρία του Λευτέρη Πετρούνια για την αθλιότητα της ΕΡΤ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ για τον προκριματικό στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του.

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους», δήλωσε αρχικά.

Σε ό,τι αφορά στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου εξήγησε πως πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. «Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…» τόνισε.

Για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του, σχολίασε: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο» σημείωσε.

Η προσπάθεια του Πετρούνια που δεν μεταδόθηκε ποτέ

Δεν είναι μόνο η τεράστια προσπάθεια του Έλληνα υπεραθλητή, είναι και ο σεβασμός στην σημαία, το εθνόσημο, τον ελληνικό λαό. Είναι ακριβώς αυτός ο σεβασμός που δεν επέδειξε η κρατική τηλεόραση απέναντι στον Έλληνα υπεραθλητή, αλλά κυρίως στον ελληνικό λαό.

Μετά τις «βολές» που δέχθηκε, η ΕΡΤ πήρε επίσημα θέση μέσα από τον λογαριασμό στο Τwitter, τονίζοντας πως έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο.

«Συγνώμη» από την Ιαπωνία για το φιάσκο

Η εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης της ενόργανης γυμναστικής της Ιαπωνίας, ζήτησε συγνώμη από την ΕΡΤ και από τους Έλληνες τηλεθεατές που δεν μετέδωσε απευθείας την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ