Υποχρεωτικό το εμβολιο στην Εστίαση και σε όλο τον κλάδο τροφίμων – Σε Καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, καφενεία, ταβέρνες, κουτούκια, τυροπιτάδικα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επόμενο βήμα στον υποχρεωτικό εμβολιασμο ειναι αρχικά η Εστίαση και μετά όλος ο κλάδος τροφίμων, απο σούπερ μαρκετ έως το τελευταίο μπακάλικο.

Συγκεκριμενα στοχος της κυβέρνησης ειναι να ανακοινώνονται οι κατηγορίες που θα ειναι υποχρεωτικό το εμβολιο τμηματικά, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης τους απο το σύστημα υγείας αλλα και να μπορούν να διαχειριστούν οι οποιες αντιδράσεις.

Ετσι η κυβερνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμο για όλους τους εργαζόμενους στην εστίαση. Απο το μεγαλύτερο εστιατόριο ως το πιο μικρό κουτουκι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ειναι εμβολιασμένοι.

Το επόμενο βήμα θα ειναι οι εργαζόμενοι στον κλάδο τροφίμων γενικότερα. Ετσι απο το μεγαλύτερο σούπερ μαρκετ ως το τελευταίο μπακάλικο οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ειναι εμβολιασμένοι.

Υ.Γ. Ήδη υπάρχουν μέτρα πίεσης στους εργαζόμενους στη εστίαση καθως δεν έχουν εμβολιαστεί θα πληρώνουν τόσο το self test, όσο και τo rapid test που ειναι υποχρεωτικά από την τσέπη τους. Μιλάμε γα ένα μηνιαίο κόστος 100 τουλάχιστον ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται.

Το ίδιο θα εφαρμοστεί σταδιακά και στα σούπερ μαρκετ και στον κλάδο των τροφίμων γενικότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ