22 δημοσιογράφοι θέλουν να γίνουν πολιτικοί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

bouli mikrofwnoΔεν είναι ένας ούτε δυο, αλλά 22 δημοσιογράφοι έχουν μπει στα ψηφοδέλτια των κομμάτων που φαίνεται να μπαίνουν στη Βουλή.

Τα ηνία κρατά η ΝΔ με επτά δημοσιογράφους που πήραν το χρίσμα για τη μάχη της κάλπης από την Συγγρού.

ΠΑΣΟΚ

Η Σοφία Γιαννακά νυν βουλευτής, πολιτεύεται ξανά στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ που κάλυπτε το Μαξίμου, Διονύσης Μποτώνης κατεβαίνει στην μονοεδρική της Ζακύνθου, ενώ στην Περιφέρεια Αττικής ο δημοσιογράφος του Mega, Αντώνης Λιάρος.

ΝΔ

Από την μάχη της ενημέρωσης στο κοινοβούλιο θέλουν να περάσουν επτά δημοσιογράφοι με την ΝΔ.

Εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα καταλάβει ο εκπρόσωπος τύπου Γιάννης Μιχελάκης, στο νομό Βοιωτίας η μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ, Άρια Αγάτσα.

Στην Α΄ Αθηνών κατεβαίνει ο Μανώλης Μαυρομάτης, στην Β΄ Αθηνών ο Άδωνις Γεωργιάδης με την ιδιότητα του εκδότη – δημοσιογράφου, η Σοφία Βούλτεψη και η Άννα Καραμανλή, ενώ στην Αχαΐα η Νατάσα Ράγιου.

ΚΚΕ

Η Λιάνα Κανέλλη πολιτεύεται ξανά στην Α΄ Αθηνών, στην ίδια περιφέρεια με τον Γιώργο Φιλιππάκη. Ο δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη Νίκος Μπογιόπουλος καταλαμβάνει την έβδομη θέση στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας.

ΛΑΟΣ

Στον ΛΑΟΣ, επικεφαλής στο επικρατείας μπαίνει ο Γιώργος Κύρτσος.

ΣΥΡΙΖΑ

Στην Αιτωλοακαρνανία κατεβαίνει ο Γιώργος Βαρεμένος, στην Α’ Αθήνας ο αθλητικογράφος Γιάννης Μαμουζέλος, όπως και ο Βασίλης Μουλόπουλος, νυν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοκρατική Αριστερά

Η Δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Πόπη Διαμαντάκου βρίσκεται στην 6η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ στην 8η θέση η Αθηνά Γκόρου.

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Στην πρώτη θέση του επικρατείας στους Ανεξάρτητους Έλληνες μπαίνει ο Τέρενς Κουίκ, που κατέχει και τη θέση του εκπροσώπου του κόμματος.

Στα Ιωάννινα κατεβαίνει ο μάχιμος δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος, ενώ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με το Άρμα Πολιτών, ο Γιάννης Δημαράς θα κατέβει στη Β΄ Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ