Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

ΗΠΑ σε Αλβανούς: Λαμόγιο ο Μπερίσα, πετάξτε τον έξω από το κοινοβούλιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίνεται ότι η εκτεταμένη διαφθορά στην Αλβανία έχει προκαλέσει την οργή των ΗΠΑ, η οποία για πρώτη φορά εκφράστηκε γλαφυρά και επίσημα.

Το ότι η Αμερική έκανε τα στραβά μάτια στα εγκλήματα των αλβανών αλλά και στο αποδεδειγμένο γεγονός ότι τεράστιο μέρος του Α.Ε.Π. της χώρας βασίζεται στο εμπόριο ναρκωτικών, είναι γνωστό. Δυστυχώς, από την εποχή του Κλίντον, η Αλβανία και οι αλβανόφωνοι πληθυσμοί των Βαλκανίων χρησιμοποιήθηκαν ως το μακρύ χέρι των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή.

Τα φρικτά εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι Κοσσοβάροι σε βάρος των Σέρβων, των τσιγγάνων και άλλων κατοίκων του Κοσσυφοπεδίου, υποβαθμίστηκαν παρά τις τιτάνιες προσπάθειες της εισαγγελέως Κάρλα Ντελ Πόντε να οδηγήσει τους σαδιστές εγκληματίες στην δικαιοσύνη.

Αλβανοί των Σκοπίων που είχαν διαπράξει παρόμοια εγκλήματα, φυγαδεύτηκαν κυριολεκτικά για να μην πέσουν στα χέρια των Σλάβων οι οποίοι τους είχαν περικυκλώσει.

Η επίσημη παρέμβαση λοιπόν της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Αλβανία, Γιούρι Κιμ στον Λουλζίμ Μπασά, πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος του Μπερίσα να μην επιτρέψει στον πρώην πρωθυπουργό να εισέλθει στο Κοινοβούλιο, συνιστά μία πρωτοφανή κλιμάκωση.

Διότι, μέχρι πρότινος, ο Μπερίσα θεωρείτο από τα αγαπημένα παιδιά των ΗΠΑ, παρά τις συντριπτικές αποκαλύψεις σε βάρος του για σειρά σκανδάλων και διαφθοράς.

Υπάρχει όμως πάντα και η περίπτωση στο πρόσωπο του Μπερίσα οι αμερικανοί να επιχειρήσουν να ξεπλύνουν όλες τις αμαρτίες των αλβανών πολιτικών. Γεγονός αρνητικό και επικίνδυνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ