Τωρα: Έκκληση γυναίκας στα καναλια – Έρχεται η φωτια, θα καούμε κάντε κάτι στείλτε βοήθεια

Συγκλονίζουν τα λόγια της γυναίκας που βλέπει την φωτια να έρχεται προς το σπίτι της και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Ικετεύει στα καναλια οσο προλαβαίνει να μιλήσει για κάποιου είδους βοήθεια, έναν πυροσβεστικό όχημα, κάτι τελος πάντων.

Τέσσερις τουλάχιστον τηλεθεατές παρενέβησαν στην ροή του ζωντανού προγράμματος καταγγέλλοντας ότι άπαντες τους έχουν ξεχάσει εδώ και πέντε ημέρες, ενώ είναι θέμα χρόνου η περιοχή να μετατραπεί σε κρανίου τόπο.

Οι κάτοικοι αποκαλύπτουν ότι δεν γίνεται ούτε μία ρίψη νερού, ότι δεν υπάρχουν πυροσβεστικές δυνάμεις, ότι η περιφέρεια είναι ανύπαρκτη και ότι «θα καούν ζωντανοί και αυτοί και τα παιδιά τους».

Η οργή των κατοίκων ξεχειλίζει, ειδικά μετά την ανακοίνωση από τους δημοσιογράφους ότι μίλησαν με το συντονιστικό και πήραν την απάντηση ότι «σε 2 ώρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της φωτιάς στην περιοχή»!

Δηλαδή οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι καίγονται, ότι απαιτείται άμεσα παρέμβαση των πτητικών μέσων και το συντονιστικό απαντά ότι σε 2 ώρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αυτή τη στιγμή την περιοχή προσπαθούν να κρατήσουν όρθια οι κάτοικοι και ο Δήμος με όλες τους τις δυνάμεις. Οι καταστροφές όμως που υπάρχουν είναι τρομερές, έχει διαλυθεί όλος ο κοινωνικός και οικονομικός ιστός, ενώ επιρρίπτουν τις ευθύνες προσωπικά στον πρωθυπουργό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ