Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Κοντζιάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίστηκε και ντροπιάστηκε η Ελλάδα από τις καταγγελίες του δημάρχου Ιστιαίας σήμερα το πρωί στον Σκάι. Ο Γιάννης Κοτνζιάς αποκάλυψε την επερχόμενη καταστροφή, το μέγεθος της, και την ανυπαρξία του κράτους που παραπέμπει πλέον σε οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της Εύβοιας.

Ο δήμαρχος κατήγγειλε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή βοήθεια από το κράτος, εκλιπαρεί για πτητικά μέσα που ποτέ δεν έρχονται και αντί για βοήθεια, λαμβάνει κάτι γελοία μηνύματα για να εκκενωθεί η περιοχή!

Ο κύριος Κοντζιάς αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα για να προστατεύσει τα χωριά της περιοχής τα οποία θα γίνουν παρανάλωμα του πυρός. «Είμαστε μόνοι μας, περιμένουμε την καταστροφή μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

AD718B4C F08D 4136 90D8 394ED502A39E

Εάν δεν υπάρξει άμεση παρέμβαση, δεν πρόκειται να σωθεί η περιοχή. Αυτά που είπε ο δήμαρχος είναι η γλαφυρή απεικόνιση της μεγάλης καταστροφής που συντελείται στην Εύβοια με την προκλητική απουσία του κρατικού μηχανισμού.

Όπως αποκαλύψαμε χθες, σύμφωνα με το σύστημα ελέγχου της NASA, η καταστροφή στην Εύβοια είναι πενταπλάσια από αυτή στην Αττική και όμως το κράτος εξακολουθεί να απουσιάζει. Προκύπτει λοιπόν το αβάστακτο ερώτημα, ποιοι και γιατί άφησαν την Εύβοια να καεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ