Κατώτερος των περιστάσεων: Απογοητευτική η συνεντευξη Μητσοτακη – Δεν έπεισε ούτε καν τους γαλάζιους ψηφοφόρους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που προσδοκούσε να αποκομίσει είχε τελικά η συνεντευξη Μητσοτακη παρολο που στήθηκε με μαεστρία απο τους επιτελείς του.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του την ατσαλάκωτη Πελωνη που ήταν εξαφανισμένη όλες τις μέρες της φωτιάς αντί να εχει κάποιον μάχιμο που έζησε αυτές τις μέρες τις φωτιες στην πρώτη γραμμή οπως πχ ο Χαρδαλιάς ή ο Χρυσοχοϊδης που οπως ελεγε και ο ίδιος ήταν με μια μάνικα στα καμμένα.

Αυτο ήταν το πρωτο επικοινωνιακό λάθος του πρωθυπουργού πριν καν αρχίσει η συνεντευξη. Προσπάθησε δηλαδή να αποστασιοποιηθεί απο τους πρωταγωνιστές των ημερών δίνοντας το μηνυμα οτι η κυβερνηση πλέον δεν συμβαδίζει μαζί τους, κυρίως για τον Χρυσοχοΐδη.

Τωρα οσο αφορά την ουσία της συνέντευξης εκτέθηκε πολλές φορές με αποκορύφωμα τη στιγμή που δεν απάντησε για τον αρχηγό της πυροσβεστικής.

Ένα αλλο κορυφαίο λάθος του ήταν οταν επιχείρησε να μπερδέψει τους αντιεμβολιαστες με τους πυρόπληκτους που ζουν το δικό τους δραμα, γεγονός που εξόργισε τους πολίτες που τον άκουγαν.

Υ.Γ. Ακόμη και η γελαστή του φάτσα έδειχνε οτι δεν συμπάσχει και πολύ με τους υπόλοιπους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ