Όχι στα νερά ΑΥΡΑ με τα τουρκικά καπάκια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ “ΑΥΡΑ”

Το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ ανήκει στον όμιλο της 3Ε, δηλαδή στην πολυεθνική Coca Cola, και βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα των επιχειρήσεων.

44F8F10A 32E5 4E67 B168 D7117A45E4AD

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία το 2013 έκλεισε το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και τότε ξεκίνησε ο αγώνας των απεργών εργατών που καλούσαν σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της πολυεθνικής με το σύνθημα “Ούτε γουλιά Coca Cola μέχρι να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο”.

Με πληροφορίες απο τα tourkikanea.gr

Η Has Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş είναι τουρκική εταιρεία που έχει την έδρα της στο Esenyurt Fabrikalar Yolu (Firuzköy Bulvarı) της Κωνσταντινούπολης. Διαθέτει 2 εργοστάσια στην περιοχή Avcılar, δραστηριοποιείται στην παραγωγή ειδών πλαστικής συσκευασίας, όπως είναι τα πώματα, και εξάγει τα προϊόντα της σε 65 χώρες του κόσμου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες υπάρχει αγαστή συνεργασία ανάμεσα στις 2 εταιρείες. Η Has Plastik προμηθεύει την ΑΥΡΑ με τα πώματα που χρησιμοποιεί στις συσκευασίες της.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία Βίκος έχει την δική της, ίσως τη μεγαλύτερη, μονάδα παραγωγής προπλάσματος πλαστικών φιαλών ΡΕΤ και πωμάτων ΡΕ στην Ελλάδα.

Εμείς παραμένουμε αταλάντευτοι:
Δεν αγοράζουμε προϊόντα κατασκευσμένα στην χώρα που κατέχει το 1/3 της Κύπρου, που διεκδικεί 114 ελληνικά νησιά, νησίδες και βραχονησίδες, που κάνει έρευνες σε ελληνικά και κυπριακά ύδατα.

Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα.
Δεν στηρίζουμε την τουρκική οικονομία.
Δεν ενισχύουμε την νεο-οθωμανική επεκτατική πολιτική του Ερντογάν.
Ελέγχουμε πάντα στην ετικέτα την χώρα προέλευσης των προϊόντων που αγοράζουμε.
Προτιμούμε πάντα τα ελληνικά προϊόντα.
Ενδογενής παραγωγική ανασυγκρότηση τώρα!

#StopTurkey #BoycottTurkey #StopErdogan

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον φίλο της σελίδας για το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε. Η συνεργασία σας στην προσπάθεια που κάνουμε είναι σημαντική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ