Τώρα: Στο προεδρικό μέγαρο της Καμπούλ ο αρχηγός των Ταλιμπάν! – Ανοίγουν τις φυλακές οι Ταλιμπάν και προελαύνουν στην Καμπούλ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αιματοχυσία στο Αφγανιστάν έχει ξεκινήσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τακτική των Ταλιμπάν να ανοίγουν τις φυλακές σε όποια πόλη καταλαμβάνουν, απελευθερώνοντάς αδιακρίτως τους κρατούμενους, με μοναδική προϋπόθεση να πολεμήσουν στο πλευρό τους.

49E65937 B303 44BA 8432 8FDFEEB0FFA1
Αποβράσματα απελευθερώνονται από τις φυλακές και εντάσσονται στο πλευρό των Ταλιμπάν

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ένας στρατός αποτελούμενος από ισλαμιστές τρομοκράτες, δολοφόνους, παιδεραστές, βιαστές και κάθε λογής αποβράσματα προελαύνουν κατά της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν.

Ταυτόχρονα, όλες οι δυτικές διπλωματικές αποστολές εγκαταλείπουν την πόλη με κάθε τρόπο, αφήνοντας χιλιάδες αμάχους στο έλεος των Ταλιμπάν.

Η μεγαλύτερη φρίκη έγκειται στα κορίτσια της Καμπούλ. Τα οποία είναι πλέον ο πρώτος στόχος των ορδών, διότι έκαναν το «έγκλημα» να πάνε σχολείο, να πάνε στο πανεπιστήμιο, να αποκτήσουν φωνή. Και τώρα αφήνονται στα χέρια των παρανοϊκών καθαρμάτων για να σφαγιαστούν. Η Δύση λοιπόν με την ανοχή της, γίνεται συνεργός σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που θα ντροπιάσει το ανθρώπινο γένος.

Ο φύλαρχος των Ταλιμπάν, στο προεδρικό μέγαρο του Αφγανιστάν!

Αυτή τη στιγμή, ο αρχηγός των Ταλιμπάν , ο μουλάς Αμπντούλ Γκάνι Μπαραντάρ εισήλθε στο προεδρικό μέγαρο του Αφγανιστάν με τη βοήθεια του Κατάρ και το πράσινο φως των Ηνωμένων Πολιτειών. Τώρα διαπραγματεύεται με τον πρόεδρο Άσραφ Γκάνι. Ο Γκανι θα παραιτηθεί και ο Μπαραντάρ θα γίνει πρόεδρος του Αφγανιστάν.

Ο εφιάλτης μόλις ξεκινά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ