Παρανοϊκές δηλώσεις Στόλτενμπεργκ υπέρ της Τουρκίας για το Αφγανιστάν – Πλέον λειτουργεί ως μαριονέτα της Τουρκίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ευχαρίστησε εχθές επισήμως την Τουρκία για την ασφάλεια του αεροδρομίου της Καμπούλ και την ασφαλή αναχώρηση για όσους επιθυμούν να φύγουν από τη χώρα!!

Μιλάμε για τον ορισμό της παράνοιας, την ίδια στιγμή που Αφγανοί πρόσφυγες επιβιβάστηκαν μέχρι και στις ρόδες πολεμικών αεροσκαφών τα οποία απογειώνονταν με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Ενώ την ίδια στιγμή, γερμανικά μεταγωγικά που προσέγγισαν το αεροδρόμιο, μπόρεσαν να φυγαδεύσουν μόλις επτά άτομα!

«Το επίκεντρο του ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή είναι να διασφαλίσει την ασφαλή αποχώρηση του προσωπικού από τις συμμαχικές και εταίρες χώρες και των Αφγανών που μας βοήθησαν», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου.

Οι πρέσβεις του ΝΑΤΟ συζήτησαν την κατάσταση ασφάλειας στο Αφγανιστάν μετά την κατάληψη της πρωτεύουσας από τους Ταλιμπάν την Κυριακή.

«Το ΝΑΤΟ εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για τη διατήρηση των επιχειρήσεων στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καμπούλ», είπε, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για τα σχεδόν 800 άτομα από το πολιτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ επιφορτισμένα με τη λειτουργία του αεροδρομίου που παρέμειναν στην Καμπούλ για να διευθύνουν το αεροδρόμιο.

«Επιτρέψτε μου επίσης να ευχαριστήσω τις στρατιωτικές δυνάμεις των συμμάχων του ΝΑΤΟ. Ειδικότερα, η Τουρκία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην εξασφάλιση των λειτουργιών του αεροδρομίου στο αεροδρόμιο (της Καμπούλ) », επεσήμανε ο Στόλτενμπεργκ.

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά μία μαριονέτα της Τουρκίας, η οποία δε χάνει ευκαιρία να διασπείρει μυθεύματα και να υποστηρίζει την εγκληματική δράση της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ