Πολιτική απάτη: Από το “Κανένα παιδί εκτός Παιδικού Σταθμού” φτάσαμε σήμερα στα 83.000 νήπια εκτός παιδικών σταθμών (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

2017: «Θέλω να δεσμευτώ ότι για τη ΝΔ δεν θα υπάρξει παιδί που δεν θα έχει πρόσβαση σε παιδικό σταθμό, είτε δημόσιο, είτε ιδιωτικό» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του α’ δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού Παπάγου-Χολαργού.

2021: «Ένα στα τρία παιδιά έμειναν χωρίς voucher για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ φέτος, δεύτερο έτος πανδημίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου. Πρόκειται, υποστηρίζει η κ. Φωτίου, για «το χρονικό μιας προαναγγελθείσας απόρριψης που ξεκινάει με την καθυστέρηση έναρξης υποβολής των αιτήσεων οι οποίες ξεκίνησαν στις 19/7. Στόχος είναι να μειωθούν συνολικά οι υποβαλλόμενες και οι πλήρεις αιτήσεις, να μην υπάρχουν αντιδράσεις εν μέσω διακοπών και τελικά να μη μπορέσουν χιλιάδες γονείς να υλοποιήσουν τα voucher λόγω αδυναμίας εγγραφής των παιδιών τους, αφού η προθεσμία είναι μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ