Τέσσερις νεκροί αμερικάνοι πεζοναύτες από την τρομοκρατική ενέργεια στην Καμπούλ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρές εικόνες μεταδίδουν ειδησεογραφικά πρακτορεία από το χάος που επικρατεί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ μετά τις εκρήξεις που σκότωσαν δεκάδες ανθρώπους. Την πρώτη έκρηξη προκάλεσε βομβιστής αυτοκτονίας, ενώ η δεύτερη έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν πληροφορίες για 40 νεκρούς ανάμεσά τους και παιδιά και τουλάχιστον 120 τραυματίες, που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία. Ωστόσο ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί. Σε βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας διακρίνονται πτώματα, αιμόφυρτοι τραυματίες, παιδιά που κλαίνε, άνθρωποι που ουρλιάζουν.

Ο Μοχάμαντ Νάεμ, εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των Ταλιμπάν είπε στο Sputnik ότι το ισλαμικό κίνημα δεν γνωρίζει ποιος ευθύνεται για τις επιθέσεις και δεν αποκλείει την εμπλοκή του Ισλαμικού Κράτους.

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ συγκαταλέγεται στους τραυματίες, ενώ Αμερικανοί αξιωματούχοι εξέφρασαν πριν από λίγο φόβους για περαιτέρω επιθέσεις στο αεροδρόμιο της αφγανικής πρωτεύουσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ