23/09/2021

Αμετανόητος ο δολοφόνος της Άσλι Μπάμπιτ, δίνει συνεντεύξεις

Αμετανόητος ο αστυνομικός – δολοφόνος της άοπλής διαδηλώτριας Άσλι Μπάμπιτ, η οποία πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια της διαδηλώσεις στο Καπιτώλιο. Η γυναίκα ήταν μάλιστα βετεράνος του αμερικανικού στρατού! Δεν μιλάμε δηλαδή για κάποια «σεσημασμένη».

47FC7DBA F7F8 43FC 9E0C E53B3D2D4F26

Η δολοφονημένη Ασλι Μπάμπιτ, όταν υπηρετούσε στον αμερικανικό στρατό

Δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι θα την ξαναπυροβολούσε, έστω κι αν γνώριζε ότι ήταν άοπλη!

Το περίεργο είναι ότι τα ίδια τα συστημικά μέσα που ξεσηκώνονται για τα κρούσματα αστυνομικής βίας, αντί να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονία, παρουσιάζουν τον δολοφόνο αστυνομικό ως κάποιον ήρωα…

73D89064 0029 4B53 84D5 52F7D9E936DA

Ο αμετανόητος δολοφόνος, δίνει συνεντεύξεις λέγοντας ότι θα το ξαναέκανε

Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Φανταστείτε μόνο να ήταν «λευκός ξανθός» ο αστυνομικός και να σκότωνε άοπλη, μαύρη διαδηλώτρια.

Μιλώντας στο NBC News στην πρώτη του δημόσια συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης, ο υπολοχαγός της αστυνομίας του Καπιτωλίου, Michael Byrd υπερασπίστηκε τις ενέργειές του μέσα στις αίθουσες του Κογκρέσου, λέγοντας ότι «έδειξε το μέγιστο κουράγιο» παρά το γεγονός ότι «φοβόταν πολύ», ενώ επέμενε ότι η άοπλη Μπάμπιτ ήταν «απειλή για τη Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών » όταν την πυροβόλησε.

«Δυστυχώς δεν συμμορφώθηκε στις εντολές», είπε ο Μπερντ, αναφερόμενος στις «διαταγές» που έδωσε στην 35χρονο διαδηλωτή, πριν την πυροβολήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ