Τις κόντρες στο Πεντάγωνο με τον Α/ΓΕΕΘΑ Αποκάλυψε ο Στεφανής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ότι υπήρχαν κόντρες στο Πεντάγωνο άπαντες το γνώριζαν και σε αυτό πολλοί έλεγαν οτι ο Στεφανής ήθελε να το παίξει Αρχηγός ,κάτι που δεν κατάφερε στην Στρατιωτική του Καριέρα και το είχε καημό !!

Μόνο που ο Στρατηγός Φλώρος δεν ήταν από τους αξιωματικούς που τα δέχονται αυτά και αντέδρασε …Αυτά έλεγαν οι «διαδρομιστές » στο Πεντάγωνο και μάλλον είχαν δίκιο !

Επίσης υπήρχε στον αέρα και ένα άτυπο δίδυμο που ήθελε τον έλεγχο των Αρχηγών …Να μην ξεχνάμε οτι στα καθήκοντα του Γ.Γ προστέθηκε άγνωστο πως ,ο «Συντονιστής των Αρχηγών » κάτι που είναι αποκλειστικότητα του Α/ΓΕΕΘΑ

Ο Στεφανής στην Παράδοση και κατά την Ομηλία του παραδέχθηκε οτι :

Με τον κ. Αρχηγό ΓΕΕΘΑ με τον οποίον επειδή όλοι γνωριζόμαστε είχαμε σκληρές αντιπαραθέσεις και αυτό είναι λογικό, και έτσι πρέπει να είναι. Αλίμονο αν δύο άνθρωποι οι οποίοι αγαπάνε τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν άποψη και δεν την εκφράζουν. Και γνωριζόμαστε όλοι εδώ και χρόνια.

Είχαμε άποψη, είχαμε αντιπαράθεση αλλά πάντα με βάση το καλό της πατρίδας βρίσκαμε την κοινή λύση. Σέβομαι το έργο του, το εκτιμώ απεριόριστα και η στιβαρότητα με την οποία διαχειρίζεται τις Ένοπλες Δυνάμεις μόνο καλό έχουμε δει την περίοδο αυτή.

Τους κυρίους Αρχηγούς τους οποίους δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω παρόλο που μέσα μου τα 41 χρόνια στο Στρατό Ξηράς με κάνει από να ρέπω προς τον Στρατό Ξηράς.!

Σχόλιο: Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την εκτίμηση μας βγήκε δυνατότερος από ποτέ και δεν αμφισβητείται πλέον από κανέναν!! veteranos.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ