Γιατί ο Βελόπουλος δεν θα πάει στην ΔΕΘ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fake news Φαίνεται ότι ήταν για άλλη μια φορά οι διαρροές που ήθελαν τον Κυριάκο Βελόπουλο να μην παρευρίσκεται στην ΔΕΘ λόγω… εμβολιασμού! Σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που διαδίδεται πάρω μία είδηση, προφανώς από την κυβέρνηση, καθώς η ίδια δικαιολογία είχε διαρρεύσει και από το προεδρικό μέγαρο για την μη παρουσία του Βελόπουλου στην δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Έπειτα αποκαλύφθηκε ότι στην επίσημη πρόσκληση της προεδρίας, δεν ήταν απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αφού οι καλεσμένοι μπορούσαν να προσέλθουν με αρνητικό τεστ!

Η Ελληνική Λύση λοιπόν εξέδωσε πριν από λίγο δελτίο τύπου με το οποίο εξηγεί τους λόγους που δεν θα παρευρεθεί στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Από μία έρευνα προκύπτει ότι όντως ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν επισκέφτηκε την έκθεση ούτε το 2019, ούτε το 2020, όπου φυσικά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν υπήρχαν! Καθώς δεν υπήρχαν καν εμβόλια…

Το ερώτημα που γεννιέται λοιπόν είναι απλό. Εάν όντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται τόσο στις δημοσκοπήσεις, ποιος ο λόγος να διαδίδει τέτοια ψεύδη;

Η ανακοίνωση του κόμματος λέει τα εξής:

Οι λόγοι που η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος δεν θα παρευρεθούν στην ΔΕΘ

Η Ελληνική Λύση συνεπής στην πάγια θέση της ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνιστά ένα επιχειρηματικό και οικονομικό γεγονός, για ακόμη μία χρονιά δεν θα παρευρεθεί.

Δεν μπορούμε να γίνουμε συμμέτοχοι και συνένοχοι σε ένα διαρκές έγκλημα κατά της πόλης. Τα συνήθη ψέματα των πολιτικών που έρχονται στην Θεσσαλονίκη, δημιουργούν τεράστια προβλήματα και προκαλούν τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες πολιτών για κάθε θέμα που ταλανίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ως Ελληνική Λύση επιμένουμε οτι στην Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν έχουν θέση πολιτικά ψεύδη, πολιτικές υποσχέσεις και «πολιτικάντικες» συμπεριφορές δεκαετιών.

Σαφώς και θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να επισκεφτούν τους χώρους της Εκθέσεως. Ως επιτηδευματίες, ως ενεργά μέλη του οικονομικού γίγνεσθαι, ως πολίτες και όχι ως «πολιτικάντηδες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ