Βρήκαμε τον Γιαπωνέζο σωσία του Ανδρέα Λοβερδου – Μοιάζουν καταπληκτικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειναι ολόιδιος ο Ανδρέας Λοβερδος και οι συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ. Διεκδικηθεί κι εκείνος την ηγεσία τους κόμματος στο οποιο ανήκει, στην ιαπωνια.

Θα εχουμε δηλαδή σε λίγο καιρο Λοβερδο αρχηγό σε Ελλάδα και Λοβερδο αρχηγό στην Ιαπωνια.

Ποιος ειναι;

B5A7533A 1C3F 49E7 9B7B 5F14FED6E1C9

Ο υπουργός Ιαπωνίας υπεύθυνος για τα εμβόλια, Τάρο Κόνο, ηγήθηκε μιας δημοσκόπησης για το ποιος θα διαδεχθεί τον πρωθυπουργό Γιοσιχιντέ Σούγκα ως επικεφαλής του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Κόνο είχε 27% υποστήριξη στη δημοσκόπηση της εφημερίδας Nikkei και της τηλεόρασης Τόκιο που ρωτούσε ποιος θα ήταν «ο σωστός άνθρωπος» για να ηγηθεί του κόμματος και να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης 9-11 Σεπτεμβρίου δημοσιεύθηκαν το Σάββατο.

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του LDP Shigeru Ishiba ήταν ο επόμενος με 17%και ο πρώην επικεφαλής πολιτικής Fumio Kishida ήταν τρίτος με 14%. Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Σανάε Τακαΐτσι ήταν πέμπτος με 7%.

Ο Κόνο, ο οποίος είναι επίσης υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του την Παρασκευή, ο τρίτος που έκανε την πρόθεσή του επίσημη μετά την Κισίντα και τον Τακαΐτσι.

Ο Ισίμπα μπορεί να μην είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος και αντ ‘αυτού θα υποστηρίξει έναν άλλο υποψήφιο, ανέφερε το Σάββατο η ειδησεογραφική υπηρεσία Jiji, επικαλούμενη πηγές κοντά του.

Ο Σούγκα, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, είπε στις 3 Σεπτεμβρίου ότι θα αποχωρήσει, σηματοδοτώντας το τέλος της θητείας ενός έτους που αμαυρώθηκε από τη μεγάλη υποστήριξη και τη δυσαρέσκεια του κοινού για την απάντηση στον κορωνοϊό.

Αυτό έθεσε το πλαίσιο για μια ψηφοφορία ηγεσίας στις 29 Σεπτεμβρίου μεταξύ των μελών του LDP και των νομοθέτων. Ο νικητής είναι σχεδόν σίγουρος για την πρωθυπουργία επειδή το LDP έχει την πλειοψηφία στην κάτω βουλή του κοινοβουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ