Κούρδοι αντάρτες σκότωσαν εννέα Τούρκους στρατιώτες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το γραφείο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας του Κουρδιστάν (HPG) εξέδωσε ανακοίνωση για ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις τελευταίες στρατιωτικές εξελίξεις στις νόμιμες περιοχές άμυνας τους.

6C70E8F8 A65C 476A B838 B8B8E59ED808

Στην ανακοίνωση, το γραφείο Τύπου,  ανέφερε ότι οι αντάρτικες δυνάμεις πραγματοποίησαν μια σειρά σχεδιασμένων επιχειρήσεων εναντίον των Τούρκων στρατιωτών κατοχής στις περιοχές ΑΒασίν και Μετίνα, σκοτώνοντας 9 από τον τουρκικό στρατό κατοχής.

«Σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, οι δυνάμεις μας μπόρεσαν, τα ξημερώματα, να περικυκλώσουν στρατιωτικά οχήματα της τουρκικής κατοχής που κατασκεύαζαν δρόμους για στρατιωτικές επιχειρήσεις. Οι δυνάμεις μας στοχοποίησαν τους στρατιώτες κατοχής από δύο άξονες στο σημείο Κορντένεχ στην περιοχή Μετίνα. Στην επίθεση σκοτώθηκαν 5 στρατιώτες του τουρκικού στρατού κατοχής. Μετά την επιχείρηση, οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής μετέφεραν τους νεκρούς με ελικόπτερο».

Επίσης, χθες, 11 Σεπτεμβρίου, ακριβώς στις οκτώ και τριάντα το πρωί, οι μαχητές μας πραγματοποίησαν μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση κατά την οποία στόχευσαν μια θέση των Τούρκων στρατιωτών κατοχής, όπου βρίσκονταν 6 στρατιώτες, οι οποίοι στόχευαν τις δυνάμεις μας με τοξικά χημικά αέρια. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι μαχητές μας μπόρεσαν να σκοτώσουν 4 στρατιώτες, να τραυματίσουν άλλους δύο και να καταστρέψουν ολόκληρο τον χώρο, εκτός από τα χημικά όπλα που ήταν αποθηκευμένα εκεί», σημειώνει η rojnews.news.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ