Η εν ψυχρώ εκτέλεση 5 Ελληνοκυπριων το 74

EN ΟΔΥΝΗ, ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ….. 5000 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ, 300000 ΕΚΤΟΠΙΣΘΕΝΤΕΣ, 800 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ …. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΑ….

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ …. ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ …

ΟΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ…. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΕΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ, ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ … 800 ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ….ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ …. ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΣΥΝΩΝΥΜΑ …. ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ, ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΖΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΛΑΕ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ …..
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. ΠΑΡ΄ ΌΛΟΝ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ 800 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΜΗΡΩΝ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ ΚΑΙ 82 ΕΤΩΝ, Η ΕΥΤΟΛΜΗ ΦΙΛΗ ΦΑΝΟΥΛΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ … ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ … ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ …

H εν ψυχρώ εκτέλεση 5 Ε/κ το 74 – Αυτόπτης μάρτυρας στον «Φ»

«Η ανοικτή πληγή του 1974».

«Σε αυτό το κράτος, όλοι οι Πρόεδροί του που πέρασαν, από τον πρώτο μέχρι τον σημερινό, ουδέποτε θεώρησαν ως στοιχειώδες καθήκον τους να καταγγείλουν αυτό το μαζικό έγκλημα εις βάρος των Ελληνίδων από τους Τούρκους στρατιώτες… να οδηγήσουν την Τουρκία στο εδώλιο του Διεθνούς Δικαστηρίου… Αμνήστευσε αυτό το τρισάθλιο κράτος τους δολοφόνους του λαού του και θυσίασε τους ηρωομάρτυρές του στον βωμό των διακοινοτικών συνομιλιών και στην εξεύρεση συμφωνίας, με το κράτος που τους δολοφόνησε…», έγραψε μεταξύ άλλων ο μ. Κ. Αντωνίου.
Η ένοχη αποφυγή δικαιοσύνης για τα θύματα των βιασμών αυτών είναι ντροπή που βαραίνει πια όλους. Τόσο δικούς μας -διαδοχικές κυπριακές κυβερνήσεις, τις χιλιάδες των δικηγόρων στο νησί- αλλά και τη βρετανική κυβέρνηση και την Υπάτη Αρμοστεία της στη Λευκωσία. Η οποία συνεχίζει την πολιτική της συγκάλυψης των τουρκικών εγκλημάτων, την ατιμωρησία (impunity) ενώ εργάζεται «νυχθημερόν» για να… χωρίσουν τα «δύο κράτη» στην απαρτχάιντ βρετανο-τουρκική δι-κοινοτική, δι-ζωνική τους ομοσπονδία! Αντίθετα με το πώς θέλει το Φόρεϊν Όφις να φαίνεται διά του Λόρδου Ahmad. Διορισθέντος από τον Πρωθυπουργό Boris Johnson ως Ειδικός του Αντιπρόσωπος στην Κοινοπολιτεία και τον ΟΗΕ, για την Εξάλειψη της Σεξουαλικής Βίας εν καιρώ συγκρούσεων. Ο ρόλος του οποίου είναι να εργάζεται με κυβερνήσεις, τον ΟΗΕ, την κοινωνία των πολιτών και άλλων για την ενίσχυση της λογοδοσίας και αντιμετώπιση της ατιμωρησίας, μεγαλύτερη υποστήριξη στους επιζήσαντες κ.ά.
Έκθεσης της Κυπριακής Δημοκρατίας το 2010 με τον πιο πάνω τίτλο (Κείμενο Δρος Βαγγέλη Κουφουδάκη, Επιμέλεια Μίλτου Μιλτιάδου, Ανδρέα Λυρίτσα, Μαρίας Γεωργίου), υπάρχει κεφάλαιο με τίτλο «Βιασμοί και καταναγκαστική πορνεία», στο οποίο τονίζονται μεταξύ άλλων:
«Τα τουρκικά στρατεύματα, κατά τη διάρκεια της εισβολής και αμέσως μετά από αυτή, διέπραξαν μεγάλο αριθμό αποδεδειγμένων βιασμών Ελληνοκυπρίων γυναικών και παιδιών ηλικίας από 12 έως 71 ετών και άνω…… Ο βιασμός και η ατίμωση γυναικών είναι ένα άκρως ειδεχθές έγκλημα, με τραγικές επιπτώσεις για το θύμα… Τα αποδεικτικά στοιχεία για τους βιασμούς προήλθαν από τις καταθέσεις θυμάτων αυτοπτών μαρτύρων, ιατρικού προσωπικού, ακόμα και μελών του τουρκικού στρατιωτικού προσωπικού… Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι έχει ληφθεί οποιοδήποτε πειθαρχικό μέτρο από τις τουρκικές στρατιωτικές Αρχές γι’ αυτές τις ενέργειες, αλλά και καμία τιμωρία δεν επέβαλαν οι διεθνείς οργανισμοί που κόπτονται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ….

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η Κ.Δ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΑ..ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ; ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ..ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ …. ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΜΜΑΤΑ …. ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ … ΩΣ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΙΒΟΛΕΙΣ ….

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΕΣΤΙ ΣΑΣ ….

Τέλος, αν υπάρχει τέλος…., εκ παραδρομής έγραψα για τους βαρβάρους δολοφόνους, κλέφτες, τυχοδιώκτες ότι έχουν “μακρύ δρόμο προς την κόλαση” … Απολογούμαι ….ΟΧΙ, ήδη οι πόρτες του προθαλάμου υποδοχής του κολαστηρίου, είναι διάπλατα ανοικτές, για να τους υποδεχθούν σύντομα και καούν στο πυρ το εξώτερο και γλυτώσει όλος ο κόσμος και ειδικά η Έλλάδα και πολύπαθη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ, από τα επαχθή αποτρόπαια εγκλήματα τους ….και ιταμές απειλές και διεκδικήσεις ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ εδαφών, αιθέρων, θαλασσών …..Παρ΄όλα αυτά θρασύδειλοι σας τονίζουμε … ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΔΕΥΣΕΤΕ, ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ….ΚΑΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η Β.ΚΥΠΡΟΣ … ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ….
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ…

Και όσον αφορά και τις πόρτες του φρενοκομείου, που άνοιξαν … Ας μπουν μέσα μόνοι με ζουρλομανδύα και κλείστε τους τις πόρτες ερμητικά….

Εκ *γενετής βάρβαροι αιμοβόροι ήταν και αυτοί θα παραμείνουν, όσο τους ανέχεται και ο συνένοχος ΟΗΕ και η συναυτουργός ΕΕ, που σύντομα θα αντιληφθούν ότι … θα αλωθούν ψυχή τε και σώματι και θα γίνουν σκλάβοι των Τούρκων … Βάλτε τους λοιπόν και στην ΕΕ δόλιοι σύμμαχοι …. ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ .. “ΠΗΔΗΜΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ …. ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.

*«Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν».

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη οι Οθωμανοί, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ. Αδελφός εθνομάρτυρα, από κατεχόμενη Μεσαορία γη Αγίων και ηρώων, που το χώμα της σκέπασε πολλούς στενούς του συγγενείς και φίλους …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ