Παραιτείται ο Κουρτς, ενώ τα γέλια του Μητσοτάκη ακούγονται μέχρι τη Βιέννη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο αυστριακός καγκελάριος Σεμπαστιάν Κουρτς με έκτακτο διάγγελμα του ανακοίνωσε ότι παραιτείται, στην σκιά του σκανδάλου το οποίο διερευνά η αυστριακή δικαιοσύνη και θέλει τον καγκελάριο να διοχέτευσε χρηματικό ποσό προς ιδιωτικό μέσο μαζικής ενημέρωσης με σκοπό τον ευφημισμό του και την χειραγώγηση δημοσκόπησης.

Το ποσό το οποίο κατηγορείται ότι έδωσε, ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο €. Και όμως παραιτήθηκε, με σκοπό να παραμείνει αρχηγός του κόμματος εντός του αυστριακού κοινοβουλίου και να αγωνιστεί για να ξεκαθαρίσει το όνομα του.

Η εξέλιξη αυτή πρέπει να έχει κάνει τον Μητσοτάκη να έχει σκάσει στα γέλια και να βρίσκεται ανάσκελα στην αυλή του σπιτιού του στα Χανιά. Διότι ο Μητσοτάκης έχει διοχετεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος σε ΜΜΕ, τα οποία τον λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις που δεν αντέχουν στην κοινή λογική, αλλά ένας εισαγγελέας δεν έχει ασχοληθεί με αυτή την πρωτοφανή αλλοίωση του πολιτεύματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ