Με αυτούς θα υπογράψουμε; Πρωτοφανής ανακοίνωση των ΗΠΑ υπέρ της Τουρκίας!

Προδίδουν τους Κούρδους συμμάχους τους στην Συρία! Πρωτοφανής προδοσία των Ηνωμένων Πολιτειών σε αυτούς που αγωνίστηκαν στο πλευρό τους κατά του ισλαμικού κράτους! Η κυβέρνηση Μπάιντεν αποδεικνύεται όχι απλά αναξιόπιστοι, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνη. Με ποιους πάμε να υπογράψουμε πενταετή συμφωνία;

Μόνο ως αισχρή και απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση του εκπροσώπου του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών πριν από λίγο, αναφορικά με την επίθεση Κούρδων μαχητών κατά των τούρκων εισβολέων στην Συρία. Επίθεση, για την οποία σας είχε ενημερώσει λεπτομερώς το Ολυμπία. Η Είδηση όμως περιέργως είχε αποσιωπηθεί.

Σε μία επίδειξη απίστευτης αθλιότητας και αναλγησίας, η κυβέρνηση Μπάιντεν μέσω του εκπροσώπου του State Department, είπε το εξής:

«Καταδικάζουμε τη διασυνοριακή επίθεση εναντίον της συμμάχου μας στο ΝΑΤΟ, της Τουρκίας» δήλωσε ο εκπρόσωπος για πρόσφατη επίθεση για την οποία ευθύνεται το Κουρδικό YPG. Το οποίο υποτίθεται πως είναι επίσημα σύμμαχος των αμερικανών!

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των Τούρκων ένστολων που σκοτώθηκαν στη Συρία».

Δηλαδή, με απλά λόγια η κυβέρνηση Μπάιντεν ξεπουλάει στους τούρκους, τους ίδιους τους συμμάχους! Τους Κούρδους, που μάλιστα τους εξόπλισε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ