Ηχηρή απάντηση Πούτιν στον προδότη Ντούγκιν και την Τουρκία για την Κύπρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για ακόμα μια φορά δικαιώνεται το Ολυμπία, το οποίο εδώ και χρόνια έχει αποκαλύψει ότι ο προδότης, τούρκος πράκτορας Ντούγκιν, τον οποίο ο Πούτιν έχει διώξει με τις κλωτσιές, Δεν έχει ουδεμία επαφή με το Κρεμλίνο.

Ο πρώην σύμβουλος του Κρεμλίνου, Τον οποίο απομακρύνει έγκαιρα ρώσος πρόεδρος, είχε ενεργό εμπλοκή στην παρακρατική οργάνωση Εργενεκόν της Τουρκίας.

Όταν πριν από λίγες ημέρες τούρκικα μέσα φιλοξενούσαν δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία παζάρευε την αναγνώριση των κατεχομένων, το Ολυμπία είχε πει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πράκτορας της Τουρκίας και δεν έχει καμία σχέση πλέον με την Μόσχα. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ζαχάροβα όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ η Εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ. Ζαχάροβα επαναβεβαίωσε επίσης τη θέση της Ρωσίας για το Κυπριακό: «Τασσόμαστε με συνέπεια υπέρ μιας λύσης εντός του διεθνούς δικαίου, η οποία βασίζεται στα ψηφίσματα του ΣΑ και προβλέπει τη δημιουργία στην Κύπρο μιας διζωνικής, δικοινοτικής Ομοσπονδίας με ενιαία διεθνή νομική υπόσταση, κυριαρχία, υπηκοότητα και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες, που καταβάλλει ο γγ του ΟΗΕ, στο πλαίσιο της αποστολής καλών υπηρεσιών του, για την επανέναρξη της διαδικασίας των διακοινοτικών συνομιλιών».

Μάλιστα τάχθηκε κατά των προσπαθειών αναγνώρισης των Κατεχομένων, λέγοντας: «Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια αυξημένη δραστηριότητα, που στοχεύει στη διεθνή αναγνώριση του παράνομου κρατικού μορφώματος στη Βόρεια Κύπρο και καλούμε να αποφευχθούν βήματα, που είναι ικανά να προκαλέσουν αύξηση της έντασης μεταξύ των κοινοτήτων. Καλούμε να αποφευχθεί καθετί, που μπορεί να διαταράξει την ισορροπία της κατάστασης στη νήσο».

Η Ρωσίδα εκπρόσωπος είπε ότι είναι απαράδεκτη κάθε υπόνοια περί «παζαριών» και υποστήριξε ότι «η Δημοκρατία της Κριμαίας είναι αναπόσπαστο τμήμα και ένα από τα πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενα μέλη της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το έδαφος της χώρας μας δεν ήταν ποτέ και δεν θα είναι αντικείμενο παζαριού. Ισοδυναμεί με προβοκάτσια το ότι κάποια δημοσιεύματα διανοούνται για εμάς κάτι τέτοιο».

Μάλιστα χαρακτήρισε όχι μόνο «λανθασμένους», αλλά και «επικίνδυνους» τους παραλληλισμούς «μεταξύ της ρωσικής Κριμαίας και της λεγόμενης “ΤΔΒΚ”, γιατί παρόμοιες φαντασιώσεις αποπροσανατολίζουν τη διεθνή κοινή γνώμη, υπονομεύουν την εμπιστοσύνη και γεννούν αρνητικά συναισθήματα, μεταξύ άλλων και ως προς το θέμα της διευθέτησης του Κυπριακού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ