Το Βατερλώ του Κυριάκου στο ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής και οι διαρροές του Μαξίμου

Δειλά – δειλά δημοσιογράφοι προσκείμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου αρχίζουν και δημοσιεύουν άρθρα επικριτικά για τον Κώστα Καραμανλή, μετά τις πέντε ρουκέτες που εξαπέλυσε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Εσχάτως όμως, υπάρχουν κι άλλες διαρροές, που αφορούν τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος τιμήθηκε δεόντως στην ίδια εκδήλωση.

Ενοχλήθηκε το μέγαρο Μαξίμου, κατά το «Βηματοδότη» πάντα, γιατί ο Προκόπης Παυλόπουλος καθόταν στην πρώτη σειρά, δίπλα στους Αχ.Καραμανλή και Πέτρο Μολυβιάτη.  Αλλά και γιατί τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και οι Αχ.Καραμανλήςκαι Πέτρος Μολυβιάτης προσφώνησαν ειδικώς τον τ. ΠτΔ.

Φαίνεται από μακριά ότι ο «Βηματοδότης» δεν «θέλει» να καταλάβει ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και είναι πάντα γνήσιος εκφραστής του πραγματικού – και όχι «γιαλαντζί», όπως κάποιοι άλλοι που ανακαλύπτουν ευκαιριακά τον «Καραμανλισμό» επετειακά – Καραμανλισμού και επιπλέον συνδέεται με αδελφική φιλία με τον Κώστα Καραμανλή, Πέτρο Μολυβιάτη και Αχιλλέα Καραμανλή.

Με άλλα λόγια ο «Βηματοδότης» δεν «θέλει» να καταλάβει ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος βρισκόταν στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» μεταξύ των «νοικοκυραίων» του Ιδρύματος.  Και εκείνο που σίγουρα δεν «θέλει» να καταλάβει περισσότερο είναι πως άλλος – και μερικοί άλλοι μαζί του – ήταν απλώς «μουσαφίρης».  Ναι, αυτός που είχε προ καιρού -στην επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας – είχε πει, περίπου, ότι με το γαλλικό κυβερνητικό αεροπλάνο, στις 24 Ιουλίου 1974, έφθασε στην Ελλάδα η Δημοκρατία! Μόνη της δηλαδή, χωρίς τον Κωνσταντίνο Καραμανλή!!

Ας μάθει λοιπόν, αν «θέλει» φυσικά, ο μονίμως αλοιθωρίζων κατά το Μαξίμου «Βηματοδότης» ότι προχθές, στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής»  βρίσκονταν εκτός από τους «νοικοκυραίους» και γνωστοί καιροσκόποι «μουσαφίρηδες».  «Μουσαφίρηδες» που στο πρόσφατο παρελθόν μάλιστα καθύβριζαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και «άφριζαν» από οργή όταν άκουγαν τον όρο Εθνάρχης γι’ αυτόν. Και εκεί να δει κανείς τη δυσαρέσκεια για την παρουσία τους, όπως την παρατηρούσεκαθένας χαραγμένη στα πρόσωπα των πραγματικών Καραμανλικών. Όμως οι πραγματικοί Καραμανλικοί δεν είναι μικρόψυχοι, είναι «κιμπάρηδες» και ξεπερνούν γρήγορα αυτά τα αισθήματα, με τη γνωστή φράση που βλέπαμε στους παλιούς καθρέφτες των πατρικών μας σπιτιών: «Και αυτό θα περάσει»…

Πληροφορίες από το newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ