Ξυλοκόπησαν και στραγγάλισαν τον δραπέτη δολοφόνο παιδιών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσπάθησε να πάει να κρυφτεί στο πατρικό του, αλλά οι γονείς του δεν τον δέχτηκαν.

Βρέθηκε νεκρός ο δολοφόνος παιδιών στην Κένυα, που δραπέτευσε μέσα από αστυνομικό τμήμα τη μέρα που θα μεταφερόταν στο δικαστήριο.

Όπως όλα δείχνουν ο Masten Wanjala εντοπίστηκε από χωρικούς, ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε. Αρχικά προσπάθησε να πάει να κρυφτεί στο πατρικό του, αλλά οι γονείς του δεν τον δέχτηκαν.

Τότε τον αναγνώρισαν γείτονες και ο δολοφόνος περισσότερων από 10 αγοριών είχε την ίδια κατάληξη με αυτή των άτυχων θυμάτων του.

620446EE 5D96 4D52 8D74 37CC5188D9C1

Ο Masten Wanjala είχε σοκάρει την Κένυα όταν συνελήφθη τον Ιούλιο. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά επικίνδυνο δολοφόνο παιδιών, που ομολόγησε τις δολοφονίες τουλάχιστον 14 αγοριών!

Όπως αποκαλύφθηκε νάρκωνε και σκότωνε νεαρά αγόρι, ενώ σε μερικές περιπτώσεις έπινε και το αίμα τους! Αυτός ο επικίνδυνος θα παρουσιαζόταν την Τετάρτη στο δικαστήριο. Όμως στην πρωινή αναφορά κατάλαβαν ότι είχε… εξαφανιστεί από το κελί του αστυνομικού τμήματος στο Ναϊρόμπι!

Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ οι τρεις αστυνομικοί που βρίσκονταν σε υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα Jogoo Road του Ναϊρόμπι, συνελήφθησαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ