Ρωσικό μίσος για την Τουρκία: «Θάνατος στους γενίτσαρους»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ μας αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Συρία που μπορούν να οδηγήσουν σε γενικευμένη ρωσοτουρκική σύρραξη, ο Θανάσης Αυγερινός με τα όσα είπε πριν από λίγο στο Open.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος επιβεβαίωσε ότι το ραντεβού του Ερντογάν με τον Πούτιν στο Σότσι δεν πήγε καθόλου καλά, γι’ αυτό και οι διαρροές ήταν ελάχιστες και απολύτως ελεγχόμενες.

Η ώρα της αλήθειας για Ρωσία και Τουρκία: Προπαγανδιστικά έντυπα στην Συρία προαναγγέλλουν σύγκρουση

Επιβεβαίωσε επίσης την ρητορική των Ρώσων κατά των Τούρκων και των συμμάχων τους στην Συρία, καθώς αναφέρθηκε στο ρωσικό φεϊγβολάν που ρίφθηκε σήμερα στα περίχωρα του Χαλεπίου, και προειδοποιούσε τους ισλαμιστές στο Χαλέπι και το Ιντλίμπ ότι εάν μείνουν εκεί, θα γίνει ο τάφος τους.

FB7661B9 43C7 4CB7 8818 E138FDE4AF01
Το ρωσικό προπαγανδιστικό έντυπο προειδοποιεί τους ισλαμιστές ότι το Χαλέπι θα γίνει ο τάφος τους

Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομοβροντία δημοσιευμάτων σε ρωσικά ΜΜΕ που ξεχειλίζουν από μίσος κατά της Τουρκίας και των συμμάχων της! Ενδεικτικό είναι ότι οι Ρώσοι στα δημοσιεύματα τους, αποκαλούν τους ισλαμιστές συμμάχους της Τουρκίας ως «γενίτσαρους», που πρέπει να εξοντωθούν μέχρι ενός, ώστε ο ρωσικός στρατός να μην τους ξανά βρει απέναντι του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ