Προκαλει ξανά ο Τατάρ: Οι Τουρκοκύπριοι ξαναγεννήθηκαν με τον Αττίλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προκλητικός οπως το συνηθίζει ο κατοχικός αχυράνθρωπος του Ερντογάν, Ερσίν Τατάρ. Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που ο Μητσοτακης έτρεχε να τον συναντήσει  στα κρυφά στις κουζίνες ξενοδοχείων.

Ένα μόνο μέρος απο τις νέες προκλητικές δηλώσεις του:

Το πρωί της 20ης Ιουλίου 1974, οι Τουρκοκύπριοι ξαναγεννήθηκαν και απέκτησαν την ανεξαρτησία τους όταν τα Μεχμετσίκ (σ.σ. τουρκικός στρατός) πάτησαν το πόδι τους στο νησί. Έκτοτε έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την πραγματικότητα της ύπαρξης της ΤΔΒΚ, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Τουρκοκύπριους με το θάρρος και τον ηρωισμό που προέκυψε εκείνη την εποχή, με το τίμημα που πληρώθηκε.

Στην Κύπρο υπάρχουν δύο “χωριστοί λαοί” και δεν υπάρχει έννοια της κυπριακότητας. Είτε είσαι Τούρκος είτε Έλληνας. Ως Τουρκοκύπριοι, καταφέραμε να διατηρήσουμε την παρουσία μας εδώ αναπτύσσοντας καλές σχέσεις με την μητέρα πατρίδα και λαμβάνοντας την υποστήριξή της. Οι σχέσεις της ‘ΤΔΒΚ’ με την Τουρκία είναι πολύτιμες και η εθνική υπόθεση συνεχίζεται από κοινού.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται όπως εμείς πρέπει να είναι πάντα πιστοί στην πατρίδα και ότι οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να είναι σε θέση να πολεμήσουν αυτόν τον αγώνα με τη δική τους εθνική ταυτότητα και πνευματικότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ