Καθάρματα σακάτεψαν 27χρονη οδηγό για να την ληστέψουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στιγμές τρόμου έζησε μία 27χρονη γυναίκα από το Αίγιο, όταν τρεις κουκουλοφόροι σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε και τη λήστεψαν υπό την απειλή όπλου και μαχαιριού. Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στα πλευρά και ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο.

Η άτυχη μίλησε στην εφημεριδα Πελοπόννησος για όσα πέρασε: Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και ενώ είχα σκύψει να πάρω το πορτοφόλι για να του δώσω τα λεφτά, άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι και στο σώμα. Έχασα τις αισθήσεις μου.

Με σημάδευε με όπλο, τρόμαξα, δεν ήξερα τι θα συμβεί. Ο ένας στεκόταν ακριβώς μπροστά μου και με σημάδευε με όπλο και ο δεύτερος κρατώντας μαχαίρι, ήρθε στο παράθυρο του οδηγού και μου ζήτησε ό,τι χρήματα έχω. Του είπα θα σου δώσω αρκεί μην με πειράξεις. Έσκυψα στη θέση του συνοδηγού που είχα τη τσάντα μου και ένιωσα να ανοίγει η πόρτα του αυτοκινήτου. Τρόμαξα… Δεν ήξερα τι θα συμβεί, ποια θα είναι η εξέλιξη… Άρχισε να με χτυπά.

Οι δράστες, αφού άρπαξαν 400 ευρώ που είχε στην κατοχή της, τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγαν από το σημείο με αυτοκίνητο μαύρου χρώματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ