Ναι» στα μπουζούκια, «όχι»στις παρελάσεις!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σωστή η απόφαση να μην γίνει παρέλαση σε Ημαθία και Πιερία» λέει η Ματίνα Παγώνη
Δεν υπάρχει λογική σε πολλές από τις αποφάσεις που λαμβάνει η κυβέρνηση. Εδώ και καιρό, έχει δοθεί το «πράσινο» φως για το άνοιγμα των κέντρων διασκέδασης, αλλά την ίδια στιγμή αποφασίστηκε να μην γίνουν παρελάσεις σε Ημαθία και Πιερία. Παράλληλα, η πορεία της Αμάλ δεν αφήνει πολλά περιθώρια ασχολίαστα…

Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη σημειώνοντας πως είναι σωστή η απόφαση να μην γίνουν παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου σε Ημαθία και Πιερία.

Όπως τόνισε, οι εκάστοτε ιατρικοί σύλλογοι πράττουν ορθώς με αυτό το μέτρο καθώς γνωρίζουν τα δεδομένα όσον αφορά την πορεία της πανδημίας στην πόλη τους. Όπως σημείωσε δε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, «αυτοί ξέρουν την κατάσταση των νοσοκομείων. Αυτοί συνεννοούνται με τους συναδέλφους τους στα νοσοκομεία και κανένας άλλος από εμάς που είμαστε πολύ μακριά, δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις» είπε προσθέτοντας πως μια τέτοια απόφαση έρχεται με την εκτίμηση δεδομένων όπως τα περιθώρια μονάδων.

Όπως εξήγησε μάλιστα τόσο σε Ημαθία όσο και σε Πιερία δεν υπάρχει περιθώριο μονάδων.

Ειδικότερα ανέφερε ότι εάν υπάρχουν κι άλλες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες εκτιμά πως θα έπρεπε να παρθεί μια ανάλογη απόφαση η κ. Παγώνη δεν προέβη σε συγκεκριμένη εκτίμηση εξηγώντας πως τα στοιχεία διαφοροποιούνται συνεχώς δεδομένου ότι καθημερινά έχουμε θανάτους ασθενών και περισσότερες εισαγωγές, γεγονός το οποίο θα πρέπει να μας ανησυχεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ