Φρικτά βασανιστήρια σε κουτάβια με εντολή Φάουτσι! Οργή στην Αμερική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκοβαν τις φωνητικές χορδές των σκύλων, για να μην ουρλιάζουν από τον πόνο όταν τα βασάνιζαν!

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις συντάχθηκε στο πλευρό των Αμερικανών βουλευτών  που επικρίνουν τον σύμβουλο του Λευκού Οίκου Δρ. Άντονι Φάουτσι για τη χρηματοδότηση έρευνας για «επικίνδυνους» ιούς και «απεχθή» πειράματα σε σκύλους.

Το ζήτημα είναι οι αποφάσεις του Fauci ως διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), μονάδας του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH), να επενδύσει τα χρήματα των φορολογουμένων αμερικανών πολιτών για έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν της Κίνας με σκοπό το κέρδος, καθώς και φερόμενη σκληρή έρευνα για φάρμακα χρησιμοποιώντας κουτάβια ως πειραματόζωα!

Χαρακτηρίζοντας την έρευνα «πολύ επικίνδυνη» και «ανήθικη», ο DeSantis είπε τη Δευτέρα ότι οι ΗΠΑ πρέπει να την «κλείσουν», προσθέτοντας: «Δεν μπορείτε να έχετε τρελούς επιστήμονες να παριστάνουν τον Θεό με αυτόν τον τρόπο», αναφερόμενος στον Φάουτσι.

«Και ξέρετε τι άλλο κάνουν; Κάνουν σκληρά πειράματα σε κουτάβια. Αυτό που έκαναν με αυτά τα κουτάβια είναι εντελώς αηδιαστικό, είναι απεχθές. Αυτό πρέπει να σταματήσει».

Μέλη του Κογκρέσου και από τα δύο κόμματα κράτησαν παρόμοια στάση την περασμένη εβδομάδα, απαιτώντας από τον Φάουτσι να εξηγήσει γιατί χρηματοδότησε τέτοιες δοκιμές και να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα που χρηματοδοτείται από το NIAID χρησιμοποιώντας σκύλους. Οι Αμερικανοί βουλευτές παρέθεσαν ένα στοιχείο – κόλαφο σε ένα τιμολόγιο που στάλθηκε στο πρακτορείο για “ορφεκτομή”, μια διαδικασία κατά την οποία οι φωνητικές χορδές των σκύλων κόπηκαν για να τους αποτρέψουν από το να γαβγίζουν ή να φωνάζουν από τον πόνο κατά τη διάρκεια των πειραμάτων.

«Πρόκειται για καταδικαστέα κατάχρηση των κεφαλαίων των φορολογουμένων», ανέφεραν οι βουλευτές σε επιστολή τους προς τον Φάουτσι.

Η έρευνα για τα άτυχα ζώα ήρθε στο φως για πρώτη φορά τον Αύγουστο, όταν μια ομάδα ελεγκτών έλαβε κυβερνητικά έγγραφα σχετικά με το πρόγραμμα. Η ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ερευνητές ναρκώνουν κουτάβια και να κλείνουν τα κεφάλια τους σε κλουβιά με πλέγμα ώστε οι πεινασμένες μύγες  να τα μολύνουν με παράσιτα που προκαλούν ασθένειες καταβροχθίζοντας τα πρόσωπά τους.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα αμερικανικά δολάρια των φορολογουμένων θα πήγαιναν για να βασανιστούν αυτά τα σκυλιά με τέτοιο τρόπο και ξέρετε, πραγματικά πιστεύω ότι ο Φάουτσι πρέπει να λογοδοτήσει», είπε ο DeSantis. «Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι γραφειοκράτες, δεν μπορούν απλώς να τρελαίνονται και να κάνουν ό,τι διάολο θέλουν με τα δικά μας δολάρια».

Ο Φάουτσι, ο οποίος κατατάσσεται ως ο πιο ακριβοπληρωμένος υπάλληλος στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, επιβλέπει έναν προϋπολογισμό της NIAID που έχει αυξηθεί στα 6 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αρνήθηκε επανειλημμένα ενώπιον του Κογκρέσου ότι η έρευνα που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ στη Γουχάν είχε σκοπό το κέρδος. Την περασμένη εβδομάδα όμως, το NIH ομολόγησε  το αντίθετο, αν και προσπάθησε σκληρά να διατηρήσει τη διάκριση της «Κερδοφόρου λειτουργίας» σε τεχνικό επίπεδο.

Ο γερουσιαστής Rand Paul (Ρεπουμπλικανός από το Κεντάκι) ζήτησε να διερευνηθεί ποινικά ο Φάουτσι επειδή είπε ψέματα στο Κογκρέσο. Αλλά ακόμη και μετά την παραδοχή του NIH, ο Φάουτσι παρέμεινε αμετανόητος, λέγοντας σε μια συνέντευξη στο ABC News την Κυριακή ότι δεν είχε παραπλανήσει τους νομοθέτες και ότι ήταν «μοριακά αδύνατο» η επιδημία Covid-19 να προήλθε από τη συγκεκριμένη έρευνα που χρηματοδότησε με εντολή του το NIAID στη Γουχάν.

Εν τω μεταξύ, ο Paul είπε μιλώντας στην εκπομπή Axios στο HBO ότι ο Φάουτσι πρέπει να απολυθεί «έστω και λόγω έλλειψης κρίσης, αν μη τι άλλο».

«Μάλλον δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ ότι είπε ψέματα. Θα συνεχίσει να ξεφτιλίζεται και να προσπαθεί να μας δουλέψει αποκρύπτοντας την αλήθεια», πρόσθεσε ο γερουσιαστής.

Τη Δευτέρα, ο DeSantis πρότεινε ότι οι απολύσεις δεν πρέπει να σταματήσουν στον Fauci. «Από τη χρηματοδότηση έρευνας μέχρι τη μεταχείριση αυτών των κουταβιών με πραγματικά ασύλληπτη σκληρότητα, νομίζω ότι πολλά από αυτά τα στελέχη πρέπει να απομακρυνθούν. Πρέπει να υπερασπιστούμε τους Αμερικανούς φορολογούμενους και να κάνουμε τα πράγματα με ηθικό τρόπο και όχι να κάνουμε πράγματα όπως η συγκεκριμένη έρευνα – και σίγουρα όχι να βασανίζουμε τα κουτάβια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ