Ερωτούνται η νέα Γερμανίδα πρέσβης Anke Schlimm και ο Υπ. Εξωτερικών μας Νίκος Χριστοδουλίδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ψευδο-προεδρίας του κατοχικού καθεστώτος, η νεο-διορισθείσα στην ΚΔ Γερμανίδα πρέσβης Anke Schlimm επισκέφθηκε τον παράνομο «πρόεδρο» Τατάρ στις 8 Οκτωβρίου 2021.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν, πιστεύω δεν διαψεύδονται.

Αξιοπρόσεκτο το μήνυμα της κας Anke Schlimm στην ιστοσελίδα της γερμανικής Πρεσβείας, ημερ. 16.9.21, στο οποίο ούτε μια φορά δεν αναφέρεται σε Κυπριακή Δημοκρατία στην οποία ανέλαβε καθήκοντα πρέσβεως, παρά μόνο σε σκέτα «ΚΥΠΡΟ» και ότι «μέχρι σήμερα, η Κύπρος είναι μια μοιρασμένη χώρα – με έναν ελληνο-κυπριακό πληθυσμό στον νότο και έναν τουρκο-κυπριακό πληθυσμό στα βόρεια του νησιού. Επομένως, προώθηση κατανόησης μεταξύ των δύο κοινοτήτων…».

Και, όμως, τα διαπιστευτήριά της τον Αύγουστο 2021 τα έδωσε στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας! Η ΚΔ δεν είναι κατανόηση που έχει ανάγκη, κα Anke Schlimm, αλλά ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από την τουρκική για 47 χρόνια εισβολή και κατοχή.

Όταν η τουρκική και μουσουλμανική μειονότητα στη Γερμανία φθάσει το 18% του γερμανικού πληθυσμού, θα ζητήσει άραγε η Τουρκία να δημιουργηθεί ντε φάκτο ή ντε γιούρε κράτος εντός κράτους στη Γερμανία όπως έκανε στην Κύπρο και τότε θα δεχθεί η γερμανική κυβέρνηση; Και το υπόλοιπο 82% του πληθυσμού της Γερμανίας;

Γιατί δεν αντιδρούν η κυπριακή Κυβέρνηση, το Υπ. Εξωτερικών μας και ο Υπ.Εξ. Νίκος Χριστοδουλίδης, η αναγνωρισμένη παγκοσμίως εκτός κατοχικής Τουρκίας ΚΔ;

https://nikosia.diplo.de/cy-en/-/2477046

https://pio.mfa.gov.ct.tr/en/president-tatar-received-the-new-german-ambassador/

ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ simerini.sigmalive.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ