Η Ελλάδα μέσα σε δύο χρόνια μεταμορφώθηκε από πρωταγωνιστής, σε κομπάρσος

Καμαρώστε απομόνωση ο Ερντογάν. Θα συναντηθεί και με τον Μπάιντεν!

Εντέλει αποδεικνύεται ότι η μόνη απομονωμένη στον πλανήτη είναι η Ελλάδα. Η χώρα η οποία υποτίθεται ότι είναι μέλος των δύο ισχυρότερων συμμαχιών της ανθρωπότητας, αλλά αντιμετωπίζει μόνη της την παραβίαση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων και της εθνικής κυριαρχίας, την ίδια στιγμή που ο εισβολέας και κακούργος Ερντογάν πρωτοστατεί στα διεθνή forum.

Δείτε στο βίντεο πόσο «απομονωμένος» είναι ο Ερντογάν

Στο επίκεντρο φυσικά όλων των συναντήσεων και αύριο θα έχει προσωπική συνάντηση με τον Μπάιντεν. Για άλλη μια φορά η διεθνής κοινότητα νομιμοποιεί τα εγκλήματα της Τουρκίας, ειδικά αυτά κατά της Ελλάδας, η ενώ η χώρα μας καταγράφει τους τελευταίους 20 μήνες παντελή απουσία από τα διεθνή τεκταινόμενα.

Φυσικά, ο Μπάιντεν τον Μητσοτάκη δεν τον έχει δει ούτε σε φωτογραφία… Παρά την λεόντια αμυντική συμφωνία που υπογράψαμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη για τη σύνοδο κορυφής της G20, θα συζητήσει επίσης το αίτημα της Τουρκίας να αγοράσει μαχητικά αεροσκάφη F-16, την αμυντική της σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και μια σειρά περιφερειακών ζητημάτων όπως η Συρία και η Λιβύη.

Όπως ακριβώς είχαμε αποκαλύψει εδώ: Η Ελλάδα μπορεί να συντρίψει την Τουρκία σε μία άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση

Αρκούσε ένας Μητσοτάκης για να γίνουμε από πρωταγωνιστές, κομπάρσοι.

Πριν δύο χρόνια, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ