Η Ελλάδα μέσα σε δύο χρόνια μεταμορφώθηκε από πρωταγωνιστής, σε κομπάρσος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμαρώστε απομόνωση ο Ερντογάν. Θα συναντηθεί και με τον Μπάιντεν!

Εντέλει αποδεικνύεται ότι η μόνη απομονωμένη στον πλανήτη είναι η Ελλάδα. Η χώρα η οποία υποτίθεται ότι είναι μέλος των δύο ισχυρότερων συμμαχιών της ανθρωπότητας, αλλά αντιμετωπίζει μόνη της την παραβίαση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων και της εθνικής κυριαρχίας, την ίδια στιγμή που ο εισβολέας και κακούργος Ερντογάν πρωτοστατεί στα διεθνή forum.

Δείτε στο βίντεο πόσο «απομονωμένος» είναι ο Ερντογάν

Στο επίκεντρο φυσικά όλων των συναντήσεων και αύριο θα έχει προσωπική συνάντηση με τον Μπάιντεν. Για άλλη μια φορά η διεθνής κοινότητα νομιμοποιεί τα εγκλήματα της Τουρκίας, ειδικά αυτά κατά της Ελλάδας, η ενώ η χώρα μας καταγράφει τους τελευταίους 20 μήνες παντελή απουσία από τα διεθνή τεκταινόμενα.

Φυσικά, ο Μπάιντεν τον Μητσοτάκη δεν τον έχει δει ούτε σε φωτογραφία… Παρά την λεόντια αμυντική συμφωνία που υπογράψαμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη για τη σύνοδο κορυφής της G20, θα συζητήσει επίσης το αίτημα της Τουρκίας να αγοράσει μαχητικά αεροσκάφη F-16, την αμυντική της σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και μια σειρά περιφερειακών ζητημάτων όπως η Συρία και η Λιβύη.

Όπως ακριβώς είχαμε αποκαλύψει εδώ: Η Ελλάδα μπορεί να συντρίψει την Τουρκία σε μία άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση

Αρκούσε ένας Μητσοτάκης για να γίνουμε από πρωταγωνιστές, κομπάρσοι.

Πριν δύο χρόνια, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ