ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ – ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ….ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ;;;;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη λωρίδα της Γάζας καθώς για ακόμη μια μέρα οι επιθέσεις των Ισραηλινών συνεχίζονται με τον κατάλογο των νεκρών και των τραυματιών συνεχώς να μεγαλώνει …..
απο την άλλη αποχωρούν οι ξένοι υπήκοοι καθώς άνοιξε ο συνοριακός σταθμός Ερέζ …. πράγμα εξαιρετικά ανησυχητικό όπως μεταδίδουν οι εκεί ανταποκριτές αφού είναι ένα ακόμη σημάδι ότι οι χερσαίες επιχειρήσεις είνια πολύ κοντά …. την στιγμή μάλιστα που η υπουργός εξωτερικών δηλώνει ότι οι επιθέσεις θα συνεχιστούν……
Τώρα εσάς σας προβληματίζει γιατί οι επιθέσεις γίνονται αυτή την περίοδο …. θα μου πείτε βρέθηκε η αφορμή…. μα αφορμή μπορεί να βρεθεί όποτε θελήση κάποιος ….
λέτε όμως να γίνονται σε μια στιγμή που ο πρόεδρος της Αμερικής Τζωρτζ Μπους μετρά μέρες πριν παραδόση την σκυτάλη στον νεοεκλεγμένο Μπάρακ Ομπάμα ….. οπότε τι και αν η διεθνείς κοινή γνώμη στραφή εναντίον της Αμερικής θα είναι εναντίον του παλιού προέδρου …. ο νέος προφανώς όταν θα αναλάβει οι συγκρούσεις θα έχουν τερματιστεί θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση που προφανώς θέλουν και έτσι θα μπει στο τιμόνι της Αμερικής “αλόβητος από την κοινή γνώμη” ή τουλάχιστον με τις μικρότερες επιπτώσεις ….
όλα αυτά απλές σκέψεις είναι …. καθώς δεν είμαστε πολιτικοί αναλυτές απλώς ένα προβληματισμό εκφράζουμε ….εσείς τι λέτε;;;;
 
www.kosmosnews.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ