Περί Γιώργου Παπανδρέου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάλι λοιπόν στις περιοδείες, με στόχο την ψήφο του λαού, ο γνωστός, μα πασίγνωστος και μη εξαιρετέος Γιωργάκης.Περιοδεύει στήν περιφέρεια καβάλα στον αριστερισμό του Παρθένου.

Τέτοιο δούλεμα! Φαίνεται πως το προϊόν που υπόσχεται πουλάει ακόμα, μόνο που τώρα δεν λέγεται πιά σοσιαλισμός όπως εκείνος ο σοσιαλισμός που μας έφεραν από το Αμέρικα (αλήθεια που άραγε τον ανακάλυψαν στην Μινεσότα)και μας τον πούλησαν; Ακριβοπούλησαν μάλιστα!!

Είναι δυνατόν ο λαός να έχει ξεχάσει εκείνο του 81 Οκτ. «σοσιαλισμός στις 18»! Ο λαός να χαίρεται μέ την υπόσχεση θεσμοθέτησης των σχολών Ευελπίδων αργόμισθων του Δημοσίου και μάλιστα άνευ περιορισμένου αριθμού εισακτέων; Ισχύει ακόμα. Και το πληρώνει, ο λαός.

Λίγο λιγότερα σήμερα μέν πληρώνει δε. Αμ τα άλλα τα καταχειροκροτημένα ηχηρά εκείνα όπως η ΕΟΚ των μονοπωλίων! Το ΝΑΤΟ συνδικάτο! Οι βάσεις των Αμερικανών που θα έφευγαν!

Με αυτά τα συνθήματα υπήρξε γαλουχημένος εκλεγμένος και αργότερα Υπουργοποιημένος ο ανεπάγγελτος Γιωργάκης.

Όμως το φαιδρόν της Ιστορίας είναι πως λίγες μέρες μετά, όντας Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ πλέον ο Γιωργάκης μαζί με τους άλλους εκλεγμένους ομόσταυλους επίσης καταχειροκροτούσε από τα έδρανα των βούλευτών τώρα τα αντίθετα από τον Πρωθυπουργό ομιλούντα επι των πρώτων προγραμματικών δηλώσεων και ανερούντα πλην «σχολών» όλα τα υπόλοιπα που μας κρατούν μέχρι και σήμερα ευτυχώς.

Ακούστηκε μάλιστα ότι δεν τοποθετήθηκε έναντι μιά υπόσχεσης ανταγωνιστού στην κούρσα της διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ πως το πρωί εκλεγόμενος, το ίδιο βράδυ ΠΑΣΟΚ! Ειναι κι αυτό μια αλλαγή. Νοιώθεται! Και ο λαός;Που κανείς δεν του λέει πού θα βρει λεφτά για να τους πληρώσει αυτά που του επαγγέλλονται;

Όχι μόνο για το «προοδευτικό» κι αυτό πισωγύρισμα σε ΠΑΣΟΚ , έτσι το λένε τώρα,αλλά και κάθε άλλη μπαρούφα που εναντίον του εκτοξεύουν, τη βοηθεία ΜΜΕ,ανέξοδα. Μα καλά άλλη λέξη πλήν το «προοδευτικό» δέν γνωρίζουν; Τουλάχιστον μάθανε τι σημαίνει για τόν λαό πρόοδος;

Ή πάρτα τώρα και μας και μάς ξωφλάς αργότερα με τόσα πάρα πάνω όμως πάντα «προοδευτικά» λέγουν μεν όμως «κοροϊδευτικά» κρυφογελώντας δέ. Την ρήση:

Από τόν λαό·για τον λαό · πρός τόν λαό, όλοι τους πότε (πάντα προοδευτικά) θα την εμπεδώσουν;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ