Νεκρός ο παγκόσμιος πρωταθλητής Mr. Olympia του 2018, Σον Ρόουντεν στα 46 του μόλις χρόνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεύτερος θάνατος παγκόσμιου πρωταθλητή του Μποντιμπιλντιγκ μεσα σε ένα μόλις μήνα.

Παγκόσμιο σοκ: Νεκρός ο διάσημος bodybuilder, Τζορτζ Πέτερσον λίγο πριν εμφανιστεί στην διοργάνωση Mr. Olympia – Ήταν μόλις 37 ετων

Ο Σον Ρόουντεν ήταν ο γηραιότερος bodybuilder που κέρδισε τον τίτλο του Mr. Olympia, σε ηλικία 43 ετών και πέντε μηνών, το 2018 νικώντας τον επτά φορές πρωταθλητή Φιλ Χιθ.

Φημολογίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για ανακοπή. Τραγική ειρωνεία; “Θα σας δω στην άλλη πλευρά” είχε γράψει στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram. Είχε μια 6χρονη κόρη την Cora, την οποία λάτρευε.

Πριν απο λίγες ημέρες είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία όπου αγκαλιάζει τη μικρή του κόρη. Και πριν από μια εβδομάδα, δημοσιοποίησε σειρά φωτογραφιών της, κατά τη διάρκεια του Halloween.

«Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα», έγραψε στην ανάρτηση.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τον Ρόντεν να κρατά την Κόρα με ένα μήνυμα στη φωτογραφία που γράφει: «Πριγκίπισσα είσαι ο λόγος μου, ο σκοπός μου και το γιατί μου #CoraCapri».

Οι αναρτήσεις από συναθλητές και θαυμαστές του bodybuilding έχουν πλημμυρίσει τα social media για τον αείμνηστο σταρ. Ο συναθλητής του Cedric McMillan δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του μαζί με τον Ρόντεν.

Ο Ρόντεν ανακάλυψε το bodybuilding το 1992 και μπήκε στο άθλημα σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ωστόσο, αντιμετώπισε αρκετούς τραυματισμούς και μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2002, στράφηκε στο αλκοόλ και φέρεται να εθίστηκε.

Η είδηση του θανάτου του, έχει συγκλονίσει τους φίλους του μποντιμπίλντινγκ, καθώς προ μηνός πέθανε και ο Τζορτζ Πίτερσον. Ο κορυφαίος μποντιμπίλντερ (στην κατηγορία 212 λίβρες) πέθανε σε ηλικία 37 ετών, αφού βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου από τον προπονητή του λίγα εικοσιτετράωρα πριν αγωνιστεί στο Mr. Olympia.

Οι θάνατοι μποντιμπίλντερ έχουν εγκαινιάσει συζητήσεις στις ΗΠΑ,καθώς τα υπερβολικά κιλά και τα στεροειδή ώστε να είναι γραμμωμένοι, ταλαιπωρούν πολύ την υγεία τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ