Κατακεραυνώνει την κυβερνηση η Ματινα Παγωνη: Τον κόσμο στα νοσοκομεία δεν τον υπολογίζει κανένας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας για τη χθεσινή νύχτα στα νοσοκομεία και ειδικά στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, την οποία χαρακτήρισε «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου», η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, είχε ένα μικρό ξέσπασμα κατά των λεγόμενων χαρτογιακάδων, αυτών δηλαδή που κάθονται στα γραφεία τους και παίρνουν αποφάσεις χωρίς να έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

https://twitter.com/marka2_/status/1457614945202356227?s=21

«Αυτούς τους ανθρώπους (στα νοσοκομεία) δεν τους υπολογίζει και κανένας τι θα κάνουνε σήμερα εκεί. Κανένας δεν τους υπολογίζει, όλα είναι λυμένα, όλοι κοιμούνται, είναι σε κάποια γραφεία, το πρωί θα δώσουν και κάποιες οδηγίες, χωρίς να ξέρουν τι έχει γίνει όλη τη νύχτα αλλά θα δώσουν κάποιες οδηγίες το πρωί αφού ξυπνήσουν ωραία, αφού πιουν τον καφέ τους. Θα δώσουν και κάποιες οδηγίες εγγράφως», είπε χαρακτηριστικά.

Το πάνελ του ΣΚΑΪ προφανώς θίχτηκε με τα όσα είπε και εννόησε η κ.Παγώνη και έσπευσε να ρωτήσει «για ποιους τα λέτε, αυτά, για τους Υπουργούς;», με την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να γελά και να απαντά «γενικώς».

«Αν είχαν μαζί μου ξυπνήσει τη νύχτα και κάναμε μαζί το διαχειρισμό, δεν είχα κανένα πρόβλημα», σχολίασε η κ.Παγώνη με τον Δημήτρη Οικονόμου να θυμάται τον Παύλο Πολάκη και τον Ανδρέα Ξανθό της προηγούμενης Κυβέρνησης, αρνούμενος προφανώς να δεχθεί ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη μπορεί να έχει κάνει κάποιο λάθος.

«Εγώ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τους θέλω όλους μαζί, ειλικρινά», του είπε η κ.Παγώνη.

«Οι έλεγχοι, τα τεστ και οι εμβολιασμοί είναι αυτά που θα μας σώσουν, τα τρία…», εκτίμησε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ενώ της έγινε και η γνωστή ερώτηση για το πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος.

Τι απάντησε;

«Μετά από δύο χρόνια δεν χρειάζεται κανένας να βγει και να σας πει πόσους θα έχετε στο τραπέζι σας. Εσείς πρέπει να σωθείτε και να ξέρετε πόσους πρέπει να έχετε. Δεν έχει νόημα πλέον η οδηγία».

Πάντως ο Άρης Πορτοσάλτε άδραξε την ευκαιρία και δήλωσε για μια ακόμη φορά τα πιστεύω του: «Εμβολιασμένοι με τρίτη δόση, ή δεύτερη J&J και ταυτότητα μαζί και μπαίνεις στο σπίτι για να δούμε ποιος είναι ποιος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ