Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Η διοίκηση του νοσοκομείου Γεννηματας αδειαζει την Ματινα Παγωνη για την νύχτα του Αγίου Βαρθολομαιου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδειαζει την Ματινα Παγωνη η διοίκηση του Γεννηματας. Συγκεκριμένα η διοικησησ υποστηρίζει πως  υπήρξε αύξηση στις εισαγωγές στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» σε σύγκριση με την προηγούμενη εφημερία, ενω διαψεύδει και πως  έγινε δανεισμός υπήρξε ράντζων από το κοντινό «Σωτηρία».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δήλωσε πως «είχαμε μια νύχτα πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από το Σωτηρία» αναφερόμενη στο Γεώργιος Γεννηματάς που εφημέρευε. «Από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε.

Στην ανακοίνωσή του το ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» αναφέρει:

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας.»

Μάλιστα, επισυνάπτεται και σχετικός πίνακας:

Screenshot_2021-11-08_143525

ΔΗΜΟΦΙΛΗ